Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FaLConN61 Talya
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 22.1
poor Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Bodur passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Terlikçi de bal. Türkyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlikçi onderschept slim de pass. Terlikçi schiet op doel. Türüker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Küçüker kopt de bal weg. Saygıner is nu in balbezit. Saygıner passt de bal zonder na te denken. Terlikçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlikçi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Göçkün geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Küçüker met een snelle inworp. Bodur is nu in balbezit. Bodur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Yokolmaz geeft de bal voor. Inworp. Küçüker met een snelle inworp. Bodur is nu in balbezit. Bodur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FaLConN61 - Talya 0:1

30e minuut.
Saygıner rent richting de bal. Saygıner geeft de bal voor. Terlikçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlikçi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FaLConN61 - Talya 0:2

35e minuut.
Bükehan onderschept slim de pass. Saygıner is nu in balbezit. Bükehan onderschept slim de pass. Çalkır rent richting de bal. Çalkır haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FaLConN61 - Talya 1:2

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tokaç met de inworp. Saygıner is nu in balbezit. Bükehan verovert de bal door een tackle van achteren. Bükehan passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FaLConN61 60%, Talya 40%.
FaLConN61 - Talya 1:2

51e minuut.
Erten geeft de bal voor. Inworp. Göçkün met een snelle inworp. Tokaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaç geeft een hoge lob. Gökoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Türkyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygıner is nu in balbezit. Saygıner met een sublieme pass. Terlikçi heeft problemen om de bal te vangen. Terlikçi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kördüğüm is nu in balbezit. Afacan verovert de bal door een tackle van achteren. Afacan passt de bal met de wreef. Çalkır bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalkır haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Türkyiğit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saygıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygıner geeft de bal voor. Terlikçi rent richting de bal. Terlikçi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Horoz de bal. Türkay is nu in balbezit. Türkay met een sublieme pass. Bodur rent richting de bal. Bodur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Saygıner rent richting de bal. Bükehan maakt een afschuwelijke overtreding. Saygıner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saygıner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Terlikçi is nu in balbezit. Terlikçi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bodur passt de bal in één keer door. Terlikçi rent richting de bal. Erduyar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erduyar krijgt een gele kaart. Terlikçi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saygıner wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FaLConN61 70%, Talya 30%.
FaLConN61 - Talya 1:2