Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çakallı FC Yalnız Kurt Fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Türkeroğlu met de inworp. Zıbar is nu in balbezit. Buray maakt een afschuwelijke overtreding. Buray is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Yağın rent richting de bal. Yağın passt de bal in één keer door. Övülen rent richting de bal. Yağın is nu in balbezit. Yağın draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Uraz probeert de bal aan de voet te houden. Uraz geeft een hoge lob. Ordu speelt de bal door. Göybulak heeft problemen om de bal te vangen. Göybulak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Acısız met een harde bal richting middenveld. Övülen bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkeroğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Türkeroğlu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Yanmaz rent richting de bal. Yanmaz geeft een hoge lob. Karateke controleert de bal met de borst. Övülen bereikt de bal nog maar net als eerste. Övülen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakallı FC - Yalnız Kurt Fc 1:0

41e minuut.
Türkeroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Yanmaz onderschept slim de pass. Yanmaz met een sublieme pass. Yağın is nu in balbezit. Yağın draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Münim heeft problemen om de bal te vangen. Zıbar rent richting de bal. Zıbar passt de bal zonder na te denken. Ordu rent richting de bal. Ordu schiet op doel. Özgörkey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çakallı FC 49%, Yalnız Kurt Fc 51%.
Çakallı FC - Yalnız Kurt Fc 1:0

52e minuut.
Ordu is nu in balbezit. Devrimci is nu in balbezit. Ordu onderschept slim de pass. Ordu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Göybulak de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Çakallı FC - Yalnız Kurt Fc 1:1

54e minuut.
Zıbar passt de bal in één keer door. Göybulak rent richting de bal. Devrimci is nu in balbezit. Göybulak onderschept slim de pass. Göybulak schiet op doel. Özgörkey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Özden rent richting de bal. Devrimci verovert de bal door een tackle van achteren. Devrimci passt de bal met de wreef. Övülen bereikt de bal nog maar net als eerste. Övülen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakallı FC - Yalnız Kurt Fc 2:1

85e minuut.
Münim speelt de bal door. Yağın bereikt de bal nog maar net als eerste. Özden bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağın verovert de bal door een tackle van achteren. Yağın draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çakallı FC - Yalnız Kurt Fc 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çakallı FC 55%, Yalnız Kurt Fc 45%.
Çakallı FC - Yalnız Kurt Fc 3:1