Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yalnız Kurt Fc Çakallı FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Ordu kopt de bal weg. Bekmezci is nu in balbezit. Göybulak onderschept slim de pass. Göybulak schiet op doel. Aracıoğlu heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
İnak onderschept slim de pass. İnak passt de bal zonder na te denken. Yağın is nu in balbezit. Yağın draait met de bal, schiet en ... Çelebi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
İnak geeft een hoge lob. Daar is Karateke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yağın onderschept slim de pass. Yağın haalt uit met een fantastische trap. Ağacak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yalnız Kurt Fc - Çakallı FC 0:1

14e minuut.
Geyik geeft een lange en hoge pass. İnak speelt de bal door. Kulbilge bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağın verovert de bal door een tackle van achteren. Yağın schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Türkeroğlu rent richting de bal. Yağın onderschept slim de pass. Yağın passt de bal zonder na te denken. Yanmaz is nu in balbezit. Yanmaz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Övülen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Terlemez komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Göybulak speelt de bal door. Zıbar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Münim. Münim krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yalnız Kurt Fc 52%, Çakallı FC 48%.
Yalnız Kurt Fc - Çakallı FC 0:1

60e minuut.
Çelebi geeft de bal voor. Inworp. Geyik met een snelle inworp. Terlemez rent richting de bal. Terlemez passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ordu heeft problemen om de bal te vangen. Devrimci is nu in balbezit. Ordu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Devrimci raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Devrimci kan niet meer verder spelen. Buray komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Özden probeert naar een medespeler te passen. Geyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Geyik geeft de bal voor. Yağın is nu in balbezit. Yağın draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yalnız Kurt Fc - Çakallı FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yalnız Kurt Fc 62%, Çakallı FC 38%.
Yalnız Kurt Fc - Çakallı FC 0:2