Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Degirmenaltı FK Mimian
Normal Tactiek 1v1
54% Balbezit 46%
10% Spel op eigen helft 90%
24 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 30.8
poor Schieten adequate
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Giemzik rent richting de bal. Gökalp verovert de bal door een tackle van achteren. Gökalp passt de bal zonder na te denken. Şalt rent richting de bal. Şalt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Degirmenaltı FK - Mimian 1:0

10e minuut.
İnceman probeert de bal met de borst te controleren. İnceman passt de bal zonder na te denken. Ryen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akmaz rent richting de bal. Akmaz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
İnceman met een snelle inworp. Gökalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökalp passt de bal met de wreef. Akmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Degirmenaltı FK - Mimian 2:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İnceman met een snelle inworp. Gökalp met een sublieme pass. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Şalt rent richting de bal. Şalt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Degirmenaltı FK - Mimian 3:0

25e minuut.
Çakıcı heeft problemen om de bal te vangen. Ryen is nu in balbezit. Ryen passt de bal zonder na te denken. Şalt heeft problemen om de bal te vangen. Şalt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Çakıcı met een sublieme pass. Gökalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Şalt rent richting de bal. Gökalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökalp haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
İnceman met de inworp. Gökalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökalp passt de bal in één keer door. Şalt is nu in balbezit. Şalt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Akmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gökalp rent richting de bal. Gökalp met een sublieme pass. Şalt rent richting de bal. Şalt haalt uit met een fantastische trap. Mircea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şalt bereikt de bal nog maar net als eerste. Şalt schiet op doel. Mircea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degirmenaltı FK - Mimian 4:0

41e minuut.
Sualmaz rent richting de bal. Sualmaz passt de bal zonder na te denken. Damlacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryen is nu in balbezit. Ryen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degirmenaltı FK 12%, Mimian 88%.
Degirmenaltı FK - Mimian 4:0

47e minuut.
Giribaldi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akmaz met de inworp. Gökalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökalp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sulugöz probeert naar een medespeler te passen. Şalt is nu in balbezit. Gökalp is nu in balbezit. Gökalp haalt uit met een fantastische trap. Mircea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degirmenaltı FK - Mimian 5:0

63e minuut.
Çakıcı verovert de bal door een tackle van achteren. Çakıcı speelt de bal door. Arun speelt de bal door. Şalt is nu in balbezit. Şalt draait met de bal, schiet en ... Mircea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Pyziak geeft de bal voor. Pendiye is nu in balbezit. Pendiye met een sublieme pass. Şalt bereikt de bal nog maar net als eerste. Şalt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Mircea trapt de bal weg. Daar is Ryen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şalt rent richting de bal. Şalt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ryen passt de bal met de wreef. Akmaz is nu in balbezit. Akmaz speelt de bal door. Şalt is nu in balbezit. Şalt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Damlacı met een snelle inworp. Gia Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. İnceman begaat een overtreding. İnceman krijgt een gele kaart.

81e minuut.
İnceman is nu in balbezit. İnceman probeert naar een medespeler te passen. Gökalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökalp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Degirmenaltı FK - Mimian 6:0

82e minuut.
Gökalp is nu in balbezit. Gökalp passt de bal zonder na te denken. Şalt bereikt de bal nog maar net als eerste. Şalt haalt uit met een fantastische trap. Mircea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degirmenaltı FK - Mimian 7:0

83e minuut.
Akmaz met de inworp. Gökalp kan de bal niet met de borst controleren. Ryen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökalp is nu in balbezit. Gökalp passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Akmaz passt de bal in één keer door. İnceman bereikt de bal nog maar net als eerste. İnceman speelt de bal door. Akmaz is nu in balbezit. Akmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degirmenaltı FK 7%, Mimian 93%.
Degirmenaltı FK - Mimian 7:0