Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FaLConN61 A.C. Moonspell
Normal Tactiek 4-2-3-1
35% Balbezit 65%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 38.3
slecht Schieten solide
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Afacan rent richting de bal. Brzostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzostowski geeft een hoge lob. Xuân Bình heeft problemen om de bal te vangen. Xuân Bình schiet op doel. Türüker bokst de bal weg.

3e minuut.
Erduyar speelt de bal door. Brzostowski rent richting de bal. Brzostowski geeft een lange en hoge pass. Xuân Bình springt en kopt de bal. Türüker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FaLConN61 - A.C. Moonspell 0:1

7e minuut.
Erduyar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzostowski met de inworp. Starkki rent richting de bal. Starkki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Türüker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Koundouros passt de bal met de wreef. Daar is Brzostowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzostowski speelt de bal door. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình schiet op doel. Türüker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FaLConN61 - A.C. Moonspell 0:2

14e minuut.
Brzostowski kopt de bal weg. Starkki is nu in balbezit. Starkki speelt de bal door. Xuân Bình heeft problemen om de bal te vangen. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Afacan de bal. Starkki bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Xuân Bình de bal. Xuân Bình schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FaLConN61 - A.C. Moonspell 0:3

16e minuut.
Inworp. Brzostowski met de inworp. Starkki bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki geeft een hoge lob. Koundouros geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Afacan rent richting de bal. Xuân Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Starkki bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình is nu in balbezit. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FaLConN61 - A.C. Moonspell 0:4

23e minuut.
Yokolmaz geeft de bal voor. Inworp. Koundouros met een snelle inworp. Starkki bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Brzostowski met een sublieme pass. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki rent richting de bal. Starkki draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Yokolmaz met een harde bal richting middenveld. Gilmore is nu in balbezit. Gilmore speelt de bal door. Xuân Bình is nu in balbezit. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FaLConN61 - A.C. Moonspell 0:5

38e minuut.
Braunstorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki is nu in balbezit. Starkki passt de bal zonder na te denken. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap. Türüker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FaLConN61 78%, A.C. Moonspell 22%.
FaLConN61 - A.C. Moonspell 0:5

46e minuut.
Arguini komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Erduyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Erduyar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brzostowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Starkki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Türüker met een sublieme pass. Starkki kopt de bal weg. Daar is Xuân Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Brzostowski passt de bal met de wreef. Xuân Bình rent richting de bal. Türkyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
Erduyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Erduyar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzostowski met een snelle inworp. Starkki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Starkki is nu in balbezit. Starkki probeert naar een medespeler te passen. Koundouros met een sublieme pass. Klungelig pakt Xuân Bình de bal. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ... Türüker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Arguini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguini geeft een lange en hoge pass. Türkyiğit is nu in balbezit. Arguini is nu in balbezit. Arguini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FaLConN61 76%, A.C. Moonspell 24%.
FaLConN61 - A.C. Moonspell 0:5