Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Talya Seskon
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 28.2
waardeloos Schieten redelijk
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Ressurreição rent richting de bal. Ressurreição geeft een hoge lob. Melekyüz is nu in balbezit. Magosz onderschept slim de pass. Magosz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kiełczykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełczykowski met een sublieme pass. Kerckhove speelt de bal door. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz haalt uit met een fantastische trap. Gökoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Ressurreição is nu in balbezit. Ressurreição probeert naar een medespeler te passen. Daar is Magosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. la Chapelle is nu in balbezit. la Chapelle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Kurul rent richting de bal. Kurul geeft de bal voor. Inworp. Kačora met een snelle inworp. Ressurreição geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Chada met een harde bal richting middenveld. la Chapelle probeert naar een medespeler te passen. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Karaduman de bal onder controle te krijgen. Gökoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Talya - Seskon 0:1

30e minuut.
la Chapelle probeert naar een medespeler te passen. Melekyüz rent richting de bal. Magosz maakt een afschuwelijke overtreding. Magosz krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Melekyüz rent richting de bal. Kutlay rent richting de bal. Kutlay met een sublieme pass. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kerckhove met een sublieme pass. la Chapelle is nu in balbezit. la Chapelle met een sublieme pass. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talya 60%, Seskon 40%.
Talya - Seskon 0:1

46e minuut.
la Chapelle bereikt de bal nog maar net als eerste. la Chapelle passt de bal zonder na te denken. Turunç probeert de bal aan de voet te houden. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Inworp. Iwaszko met de inworp. Kerckhove geeft de bal voor. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Ressurreição geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karaduman kan de bal niet met de borst controleren. Kutlay is nu in balbezit. Kutlay draait met de bal, schiet en ... Gökoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bodur kopt de bal weg. Türkay is nu in balbezit. Türkay passt de bal in één keer door. Magosz rent richting de bal. Magosz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Bodur probeert naar een medespeler te passen. Kutlay is nu in balbezit. Kutlay met een sublieme pass. Magosz rent richting de bal. Magosz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Talya - Seskon 0:2

60e minuut.
Turunç met een sublieme pass. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur passt de bal in één keer door. Terlikçi is nu in balbezit. Terlikçi draait met de bal, schiet en ... Chada bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur passt de bal in één keer door. Coppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlikçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlikçi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Bodur speelt de bal door. Coppi met een sublieme pass. Iwaszko is nu in balbezit. Terlikçi verovert de bal door een tackle van achteren. Terlikçi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chada niet meer kan verder spelen. Aktekin komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Kördüğüm rent richting de bal. Kerckhove probeert naar een medespeler te passen. Kutlay met een sublieme pass. Magosz is nu in balbezit. Magosz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talya 63%, Seskon 37%.
Talya - Seskon 0:2