Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seskon FaLConN61
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 19.6
adequate Schieten poor
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Klungelig pakt Afacan de bal. Antoś met een sublieme pass. Ressurreição probeert naar een medespeler te passen. Magosz rent richting de bal. Magosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kerckhove geeft de bal voor. Erduyar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Magosz is nu in balbezit. Magosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seskon - FaLConN61 1:0

19e minuut.
Magosz is nu in balbezit. Magosz schiet op doel. Türkyiğit heeft problemen om de bal te vangen. la Chapelle bereikt de bal nog maar net als eerste. la Chapelle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seskon - FaLConN61 2:0

29e minuut.
Çalkır rent richting de bal. Antoś verovert de bal door een tackle van achteren. Antoś geeft een hoge lob. Magosz rent richting de bal. Magosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seskon - FaLConN61 3:0

31e minuut.
Bükehan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlay verovert de bal door een tackle van achteren. Kutlay geeft een lange en hoge pass. Magosz is nu in balbezit. Magosz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Horoz rent richting de bal. Horoz passt de bal met de wreef. Kačora geeft de bal voor. Magosz is nu in balbezit. Magosz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Afacan speelt de bal door. Daar is la Chapelle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. la Chapelle passt de bal in één keer door. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seskon 33%, FaLConN61 67%.
Seskon - FaLConN61 3:0

51e minuut.
Yokolmaz geeft de bal voor. Antoś is nu in balbezit. Antoś speelt de bal door. Ressurreição bereikt de bal nog maar net als eerste. Ressurreição geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kerckhove met een sublieme pass. la Chapelle kan de bal niet met de borst controleren. Magosz rent richting de bal. la Chapelle is nu in balbezit. la Chapelle schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Klungelig pakt Bükehan de bal. Kerckhove is nu in balbezit. Kerckhove met een sublieme pass. Kutlay rent richting de bal. Kutlay geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Türüker met een harde bal richting middenveld. Antoś is nu in balbezit. Antoś passt de bal met de wreef. Ressurreição rent richting de bal. Ressurreição geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Antoś passt de bal met de wreef. Inworp. Horoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Binbaşaran rent richting de bal. Binbaşaran geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kerckhove zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kutlay rent richting de bal. Kutlay speelt de bal door. Magosz is nu in balbezit. Magosz schiet op doel. Türüker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seskon 34%, FaLConN61 66%.
Seskon - FaLConN61 3:0