Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FaLConN61 Seskon
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 25.8
poor Schieten average
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


26e minuut.
Barkó geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Erduyar de bal. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz draait met de bal, schiet en ... Türüker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FaLConN61 - Seskon 0:1

29e minuut.
Ressurreição geeft de bal voor. Magosz heeft problemen om de bal te vangen. Türkyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz rent richting de bal. Magosz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Barkó onderschept slim de pass. Barkó passt de bal met de wreef. Daar is la Chapelle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. la Chapelle passt de bal met de wreef. Ressurreição geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FaLConN61 63%, Seskon 37%.
FaLConN61 - Seskon 0:1

50e minuut.
la Chapelle kopt de bal weg. Magosz rent richting de bal. Türkyiğit rent richting de bal. Magosz verovert de bal door een tackle van achteren. Magosz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FaLConN61 - Seskon 0:2

54e minuut.
la Chapelle onderschept slim de pass. la Chapelle geeft een hoge lob. Magosz is nu in balbezit. Magosz draait met de bal, schiet en ... Erduyar probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Horoz is nu in balbezit. la Chapelle verovert de bal door een tackle van achteren. Ressurreição speelt de bal door. Magosz is nu in balbezit. Magosz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
la Chapelle rent richting de bal. la Chapelle passt de bal zonder na te denken. Magosz rent richting de bal. Magosz schiet op doel. Türüker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FaLConN61 - Seskon 0:3

85e minuut.
Kutlay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. la Chapelle is nu in balbezit. la Chapelle passt de bal in één keer door. Magosz rent richting de bal. Magosz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FaLConN61 65%, Seskon 35%.
FaLConN61 - Seskon 0:3