Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Moonspell Talya
4-2-3-1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 21.4
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Brzostowski is nu in balbezit. Erten is nu in balbezit. Brzostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzostowski geeft de bal voor. Xuân Bình krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Talya 1:0

18e minuut.
Kurul rent richting de bal. Starkki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurul is nu in balbezit. Starkki verovert de bal door een tackle van achteren. Starkki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Starkki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Karaduman de bal. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap. Gökoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Talya 2:0

26e minuut.
Karaduman kopt de bal weg. Koundouros controleert de bal met de borst. Koundouros passt de bal zonder na te denken. Starkki heeft problemen om de bal te vangen. Starkki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Starkki is nu in balbezit. Starkki met een sublieme pass. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình schiet op doel. Karaduman bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Talya 3:0

37e minuut.
Kördüğüm is nu in balbezit. Starkki onderschept slim de pass. Starkki met een sublieme pass. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Talya 4:0

41e minuut.
Brzostowski geeft een hoge lob. Kurukan kopt de bal weg. Gilmore is nu in balbezit. Starkki bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Talya 5:0

42e minuut.
Bodur speelt de bal door. Brzostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçüker met een sublieme pass. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ... Gökoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Talya 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Moonspell 25%, Talya 75%.
A.C. Moonspell - Talya 6:0

46e minuut.
Arguini komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Fredyk rent richting de bal. Fredyk geeft een hoge lob. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap. Gökoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Talya 7:0

61e minuut.
Starkki bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki speelt de bal door. Karaduman is nu in balbezit. Xuân Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Starkki verovert de bal door een tackle van achteren. Starkki passt de bal zonder na te denken. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap. Gökoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Brzostowski kopt de bal weg. Starkki heeft problemen om de bal te vangen. Starkki passt de bal in één keer door. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kördüğüm is nu in balbezit. Starkki verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurukan. Starkki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koundouros komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Erten bereikt de bal nog maar net als eerste. Erten geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brzostowski met de inworp. Starkki geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Talya 8:0

76e minuut.
Arguini met een sublieme pass. Starkki heeft problemen om de bal te vangen. Starkki met een sublieme pass. Xuân Bình is nu in balbezit. Xuân Bình schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Moonspell 26%, Talya 74%.
A.C. Moonspell - Talya 8:0