Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Degirmenaltı FK Çakallı FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
İnceman rent richting de bal. Yanmaz begaat een overtreding. İnceman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Damlacı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Şalt rent richting de bal. Gökalp rent richting de bal. Gökalp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
İnceman met een sublieme pass. Yemez rent richting de bal. Yemez passt de bal zonder na te denken. Şalt bereikt de bal nog maar net als eerste. Şalt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Devrimci rent richting de bal. Çakıcı verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İnak. İnak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degirmenaltı FK 47%, Çakallı FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Degirmenaltı FK - Çakallı FC 0:0

50e minuut.
İnak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Övülen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Övülen passt de bal in één keer door. Yağın bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağın schiet op doel. Kordemir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Münim bereikt de bal nog maar net als eerste. Münim geeft een hoge lob. Arun rent richting de bal. Yağın verovert de bal door een tackle van achteren. Yağın schiet op doel. Kordemir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Çakıcı de bal. Yağın rent richting de bal. Yağın haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Degirmenaltı FK - Çakallı FC 0:1

58e minuut.
Çakıcı rent richting de bal. Çakıcı met een sublieme pass. Yemez is nu in balbezit. Yağın verovert de bal door een tackle van achteren. Yağın draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Özgörkey met een harde bal richting middenveld. Yanmaz kopt de bal weg. Yağın bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağın schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Damlacı met de inworp. Yemez controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İnak. Yemez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Yemez kan niet meer verder spelen. İnak probeert naar een medespeler te passen. Sualmaz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degirmenaltı FK 59%, Çakallı FC 41%.
Degirmenaltı FK - Çakallı FC 0:1