Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çakallı FC Seskon
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 30.1
hopeless Schieten good
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Övülen probeert de bal aan de voet te houden. la Chapelle bereikt de bal nog maar net als eerste. la Chapelle passt de bal in één keer door. Magosz rent richting de bal. Magosz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Magosz rent richting de bal. Magosz draait met de bal, schiet en ... Aracıoğlu kopt de bal weg. la Chapelle bereikt de bal nog maar net als eerste. la Chapelle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Devrimci heeft problemen om de bal te vangen. Kerckhove rent richting de bal. Kerckhove probeert naar een medespeler te passen. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
la Chapelle geeft de bal voor. Ressurreição bereikt de bal nog maar net als eerste. Ressurreição geeft een lange en hoge pass. Kerckhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerckhove geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Övülen rent richting de bal. la Chapelle onderschept slim de pass. la Chapelle passt de bal in één keer door. Magosz is nu in balbezit. Magosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ressurreição geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mehmetoğlu de bal. Magosz rent richting de bal. Magosz schiet op doel. Özgörkey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakallı FC - Seskon 0:1

26e minuut.
Magosz is nu in balbezit. İnak rent richting de bal. Magosz verovert de bal door een tackle van achteren. la Chapelle bereikt de bal nog maar net als eerste. la Chapelle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Övülen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. la Chapelle rent richting de bal. la Chapelle met een sublieme pass. Magosz is nu in balbezit. Magosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Antoś rent richting de bal. İnak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś verovert de bal door een tackle van achteren. Ressurreição bereikt de bal nog maar net als eerste. Ressurreição geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Magosz de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Övülen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaszko verovert de bal door een tackle van achteren. Kerckhove probeert naar een medespeler te passen. Magosz is nu in balbezit. Magosz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Magosz de bal. Bekmezci is nu in balbezit. Magosz onderschept slim de pass. Magosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Özgörkey trapt de bal weg van het doel. Kerckhove kopt de bal weg. la Chapelle probeert de bal aan de voet te houden. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çakallı FC 76%, Seskon 24%.
Çakallı FC - Seskon 0:1

49e minuut.
Yanmaz geeft de bal voor. Kerckhove kopt de bal weg. Kutlay speelt de bal door. Daar is Magosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magosz met een sublieme pass. Özgörkey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Magosz rent richting de bal. Magosz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kerckhove rent richting de bal. Kerckhove probeert naar een medespeler te passen. la Chapelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
la Chapelle rent richting de bal. la Chapelle passt de bal zonder na te denken. Bekmezci is nu in balbezit. Magosz onderschept slim de pass. Magosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt İnak de bal. Antoś rent richting de bal. Antoś geeft een lange en hoge pass. Daar is Magosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magosz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Yağın bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačora verovert de bal door een tackle van achteren. Kačora met een sublieme pass. Ressurreição rent richting de bal. Ressurreição geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakallı FC - Seskon 0:2

78e minuut.
Magosz rent richting de bal. la Chapelle is nu in balbezit. Magosz rent richting de bal. la Chapelle bereikt de bal nog maar net als eerste. la Chapelle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Antoś rent richting de bal. Antoś passt de bal met de wreef. Mehmetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz verovert de bal door een tackle van achteren. Magosz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çakallı FC 58%, Seskon 42%.
Çakallı FC - Seskon 0:2