Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seskon Çakallı FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 17.5
redelijk Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Mehmetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlay onderschept slim de pass. Kutlay speelt de bal door. Daar is Magosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magosz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Antoś heeft problemen om de bal te vangen. Antoś met een sublieme pass. la Chapelle heeft problemen om de bal te vangen. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz schiet op doel. Özgörkey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Aracıoğlu is nu in balbezit. Aracıoğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kutlay met een snelle inworp. la Chapelle geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Seskon - Çakallı FC 1:0

16e minuut.
Daar is Yağın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Övülen bereikt de bal nog maar net als eerste. la Chapelle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Övülen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Kutlay geeft een hoge lob. Antoś speelt de bal door. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz schiet op doel. Özgörkey werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Barkó met een harde bal richting middenveld. la Chapelle bereikt de bal nog maar net als eerste. la Chapelle passt de bal met de wreef. Magosz is nu in balbezit. Magosz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Antoś passt de bal zonder na te denken. la Chapelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz rent richting de bal. Magosz schiet op doel. Özgörkey werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seskon - Çakallı FC 2:0

32e minuut.
la Chapelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz is nu in balbezit. la Chapelle rent richting de bal. Magosz is nu in balbezit. Magosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seskon - Çakallı FC 3:0

33e minuut.
Yağın is nu in balbezit. la Chapelle verovert de bal door een tackle van achteren. la Chapelle passt de bal zonder na te denken. Magosz rent richting de bal. Magosz haalt uit met een fantastische trap. Özgörkey bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seskon 37%, Çakallı FC 63%.
Seskon - Çakallı FC 3:0

47e minuut.
Coppi geeft een lange en hoge pass. Magosz rent richting de bal. Mehmetoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Mehmetoğlu krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Övülen probeert naar een medespeler te passen. Magosz is nu in balbezit. la Chapelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz is nu in balbezit. Magosz draait met de bal, schiet en ... Özgörkey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
İnak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Münim probeert naar een medespeler te passen. Antoś met een sublieme pass. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kutlay met een sublieme pass. Devrimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerckhove speelt de bal door. la Chapelle is nu in balbezit. la Chapelle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seskon - Çakallı FC 4:0

86e minuut.
Mehmetoğlu geeft de bal voor. Geyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Geyik probeert naar een medespeler te passen. Yağın rent richting de bal. Yağın haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kerckhove geeft een hoge lob. Kutlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlay speelt de bal door. la Chapelle bereikt de bal nog maar net als eerste. la Chapelle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seskon 37%, Çakallı FC 63%.
Seskon - Çakallı FC 4:0