Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yalnız Kurt Fc Seskon
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 30
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


25e minuut.
Türkeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkeroğlu speelt de bal door. Kerckhove probeert de bal met de borst te controleren. Göybulak is nu in balbezit. Göybulak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kerckhove onderschept slim de pass. Kerckhove met een sublieme pass. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kulbilge geeft een hoge lob. Ressurreição heeft problemen om de bal te vangen. Ressurreição passt de bal met de wreef. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Uraz trapt de bal weg van het doel. Antoś probeert de bal met de borst te controleren. Antoś passt de bal met de wreef. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yalnız Kurt Fc 56%, Seskon 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yalnız Kurt Fc - Seskon 0:0

48e minuut.
la Chapelle rent richting de bal. la Chapelle probeert naar een medespeler te passen. Uraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz onderschept slim de pass. Magosz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Antoś kopt de bal weg. Ordu is nu in balbezit. Ordu passt de bal in één keer door. Göybulak rent richting de bal. Göybulak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kačora met een sublieme pass. Özden bereikt de bal nog maar net als eerste. Özden passt de bal met de wreef. Magosz heeft problemen om de bal te vangen. Magosz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yalnız Kurt Fc - Seskon 0:1

86e minuut.
Çelebi kopt de bal weg. Kerckhove is nu in balbezit. Kerckhove passt de bal zonder na te denken. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ressurreição passt de bal zonder na te denken. Antoś rent richting de bal. Antoś speelt de bal door. Magosz rent richting de bal. Magosz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yalnız Kurt Fc 62%, Seskon 38%.
Yalnız Kurt Fc - Seskon 0:1