Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Moonspell Çakallı FC
4-2-3-1 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 17.2
goed Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Gilmore passt de bal zonder na te denken. Koundouros met een sublieme pass. Gilmore probeert naar een medespeler te passen. Xuân Bình is nu in balbezit. Xuân Bình schiet op doel. Özgörkey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Çakallı FC 1:0

6e minuut.
Bekmezci geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brzostowski met een snelle inworp. Klungelig pakt Starkki de bal. Starkki geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Çakallı FC 2:0

6e minuut.
Daar is Övülen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devrimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình is nu in balbezit. Starkki is nu in balbezit. Starkki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Çakallı FC 3:0

10e minuut.
Mehmetoğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Koundouros met de inworp. Starkki rent richting de bal. Starkki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Braunstorfer geeft een lange en hoge pass. Devrimci rent richting de bal. Starkki onderschept slim de pass. Starkki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Çakallı FC 4:0

23e minuut.
İnak kopt de bal weg. Braunstorfer is nu in balbezit. Braunstorfer probeert naar een medespeler te passen. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ... Özgörkey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Çakallı FC 5:0

30e minuut.
Starkki rent richting de bal. Xuân Bình rent richting de bal. Starkki is nu in balbezit. Xuân Bình is nu in balbezit. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Çakallı FC 6:0

31e minuut.
Aracıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekmezci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xuân Bình is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Koundouros neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Çakallı FC 7:0

37e minuut.
Starkki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koundouros met een sublieme pass. Bekmezci is nu in balbezit. Xuân Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Bình schiet op doel. Özgörkey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Starkki rent richting de bal. Starkki passt de bal met de wreef. Aracıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ... Özgörkey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Moonspell 30%, Çakallı FC 70%.
A.C. Moonspell - Çakallı FC 7:0

46e minuut.
Arguini komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Gilmore met een sublieme pass. Starkki rent richting de bal. Starkki passt de bal zonder na te denken. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Çakallı FC 8:0

51e minuut.
Gilmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilmore met een sublieme pass. Xuân Bình is nu in balbezit. Starkki bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Çakallı FC 9:0

54e minuut.
Çalkır trapt de bal weg. Starkki is nu in balbezit. Starkki met een sublieme pass. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Çakallı FC 10:0

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Devrimci de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koundouros neemt de hoekschop. Brzostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzostowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Brzostowski rent richting de bal. Starkki is nu in balbezit. Starkki passt de bal zonder na te denken. Xuân Bình heeft problemen om de bal te vangen. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Aracıoğlu rent richting de bal. Aracıoğlu geeft een hoge lob. Inworp. Koundouros met een snelle inworp. Starkki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Özgörkey trapt de bal weg. Arguini is nu in balbezit. Brzostowski rent richting de bal. Brzostowski haalt uit met een fantastische trap. Özgörkey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özgörkey probeert naar een medespeler te passen. Övülen kopt de bal weg. Daar is Xuân Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Çakallı FC 11:0

75e minuut.
Starkki bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki passt de bal in één keer door. Xuân Bình is nu in balbezit. Xuân Bình schiet op doel. Özgörkey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Çakallı FC 12:0

79e minuut.
Fredyk speelt de bal door. Koundouros is nu in balbezit. Koundouros passt de bal zonder na te denken. Xuân Bình is nu in balbezit. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Aracıoğlu trapt de bal weg van het doel. Münim kopt de bal weg. Starkki heeft problemen om de bal te vangen. Starkki haalt uit met een fantastische trap. Özgörkey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Çakallı FC 13:0

84e minuut.
Koundouros probeert naar een medespeler te passen. Starkki bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki met een sublieme pass. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình speelt de bal door. Starkki is nu in balbezit. Starkki schiet op doel. Aracıoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Moonspell 34%, Çakallı FC 66%.
A.C. Moonspell - Çakallı FC 13:0