Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çakallı FC A.C. Moonspell
Normal Tactiek 4-2-3-1
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 39.3
unsatisfactory Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Daar is İnak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuân Bình is nu in balbezit. İnak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. İnak krijgt een gele kaart. Xuân Bình raakt geblesseerd tijdens het duel. Koundouros zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Xuân Bình springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Braunstorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Braunstorfer met een sublieme pass. Starkki probeert naar een medespeler te passen. Xuân Bình is nu in balbezit. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Starkki is nu in balbezit. Starkki passt de bal in één keer door. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình schiet op doel. Özgörkey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakallı FC - A.C. Moonspell 0:1

6e minuut.
Starkki passt de bal met de wreef. Braunstorfer met een sublieme pass. Brzostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki rent richting de bal. Starkki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakallı FC - A.C. Moonspell 0:2

8e minuut.
Mehmetoğlu met een sublieme pass. Brzostowski rent richting de bal. Münim rent richting de bal. Brzostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzostowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Brzostowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Starkki de bal. Starkki geeft een hoge lob. Daar is Xuân Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuân Bình schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bekmezci geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koundouros met een snelle inworp. Starkki is nu in balbezit. Starkki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mehmetoğlu rent richting de bal. Mehmetoğlu geeft een lange en hoge pass. Braunstorfer kopt de bal weg. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Brzostowski passt de bal met de wreef. Starkki speelt de bal door. Xuân Bình is nu in balbezit. Xuân Bình schiet op doel. Özgörkey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakallı FC - A.C. Moonspell 0:3

28e minuut.
Bekmezci is nu in balbezit. Bekmezci geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brzostowski met de inworp. Starkki geeft een hoge lob. Özgörkey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Xuân Bình is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakallı FC - A.C. Moonspell 0:4

32e minuut.
Brzostowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Starkki rent richting de bal. Starkki geeft een lange en hoge pass. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Koundouros verovert de bal door een tackle van achteren. Koundouros geeft de bal voor. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çakallı FC - A.C. Moonspell 0:5

41e minuut.
Daar is Koundouros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koundouros geeft een hoge lob. Daar is Aracıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuân Bình is nu in balbezit. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çakallı FC 80%, A.C. Moonspell 20%.
Çakallı FC - A.C. Moonspell 0:5

46e minuut.
Arguini komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Fredyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredyk geeft de bal voor. Xuân Bình heeft problemen om de bal te vangen. Starkki bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Özgörkey trapt de bal weg. Brzostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzostowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Brzostowski kopt de bal weg. Starkki is nu in balbezit. Starkki passt de bal met de wreef. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Arguini probeert de bal aan de voet te houden. Starkki bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki passt de bal met de wreef. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakallı FC - A.C. Moonspell 0:6

59e minuut.
Aracıoğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Koundouros met de inworp. Starkki rent richting de bal. Starkki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Arguini heeft problemen om de bal te vangen. Arguini geeft een hoge lob. Bekmezci heeft problemen om de bal te vangen. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình schiet op doel. Özgörkey bokst de bal weg.

63e minuut.
Bekmezci geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzostowski met de inworp. Starkki bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki geeft een hoge lob. Özgörkey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakallı FC - A.C. Moonspell 0:7

67e minuut.
Özgörkey met een sublieme pass. Brzostowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Bekmezci de bal. Xuân Bình is nu in balbezit. Xuân Bình schiet op doel. Özgörkey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Brzostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzostowski met een sublieme pass. Xuân Bình is nu in balbezit. Starkki is nu in balbezit. Starkki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakallı FC - A.C. Moonspell 0:8

71e minuut.
Fredyk met een sublieme pass. Koundouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Koundouros passt de bal in één keer door. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Starkki verovert de bal door een tackle van achteren. Starkki passt de bal met de wreef. Xuân Bình rent richting de bal. Starkki bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki schiet op doel. Özgörkey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Starkki geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Münim de bal onder controle te krijgen. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakallı FC - A.C. Moonspell 0:9

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzostowski met de inworp. Starkki rent richting de bal. Starkki haalt uit met een fantastische trap. Bekmezci probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakallı FC - A.C. Moonspell 0:10

83e minuut.
Gilmore is nu in balbezit. Gilmore geeft de bal voor. Bekmezci heeft problemen om de bal te vangen. Xuân Bình onderschept slim de pass. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Münim geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brzostowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Starkki de bal. Starkki haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Starkki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gilmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki speelt de bal door. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çakallı FC 80%, A.C. Moonspell 20%.
Çakallı FC - A.C. Moonspell 0:10