Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yalnız Kurt Fc FaLConN61
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Erduyar geeft de bal voor. Bükehan kopt de bal weg. Afacan heeft problemen om de bal te vangen. Göybulak is nu in balbezit. Göybulak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Afacan kopt de bal weg. Türkeroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Çalkır bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalkır draait met de bal, schiet en ... Çelebi kan de bal niet met de borst controleren. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kalkan passt de bal met de wreef. Göybulak heeft problemen om de bal te vangen. Türkyiğit is nu in balbezit. Göybulak onderschept slim de pass. Göybulak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Inworp. Zıbar met een snelle inworp. Ordu geeft een lange en hoge pass. Göybulak is nu in balbezit. Göybulak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yalnız Kurt Fc 47%, FaLConN61 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yalnız Kurt Fc - FaLConN61 0:0

60e minuut.
Çelebi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Horoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Binbaşaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Binbaşaran geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Ağacak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Kalkan kopt de bal weg. Göybulak controleert de bal met de borst. Yokolmaz rent richting de bal. Ordu is nu in balbezit. Ordu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Zıbar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Erik komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Türüker trapt de bal weg. Kulbilge kopt de bal weg. Erduyar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ordu is nu in balbezit. Ordu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Yalnız Kurt Fc - FaLConN61 1:0

73e minuut.
Ordu is nu in balbezit. Afacan onderschept slim de pass. Afacan passt de bal zonder na te denken. Bükehan rent richting de bal. Bükehan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yalnız Kurt Fc - FaLConN61 1:1

77e minuut.
Göçkün rent richting de bal. Türkyiğit rent richting de bal. Met opzet legt Özden zijn tegenspeler op de grond. Özden krijgt een gele kaart. Türkyiğit raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Türkyiğit kan niet meer verder spelen. Balkar komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Çelebi kopt de bal weg. Bükehan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Türkeroğlu. Türkeroğlu krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Bükehan rent richting de bal. Türkeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkeroğlu passt de bal zonder na te denken. Göybulak bereikt de bal nog maar net als eerste. Göybulak haalt uit met een fantastische trap. Türüker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yalnız Kurt Fc 51%, FaLConN61 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yalnız Kurt Fc - FaLConN61 1:1