Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FaLConN61 Yalnız Kurt Fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


21e minuut.
Türkeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Afacan verovert de bal door een tackle van achteren. Afacan geeft de bal voor. Bükehan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bükehan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Türkyiğit passt de bal zonder na te denken. Çalkır rent richting de bal. Türkeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalkır onderschept slim de pass. Çalkır haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FaLConN61 43%, Yalnız Kurt Fc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FaLConN61 - Yalnız Kurt Fc 0:0

50e minuut.
Yolcu is nu in balbezit. Yolcu geeft een hoge lob. Zıbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Göybulak rent richting de bal. Göybulak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Kulbilge met een snelle inworp. Afacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkeroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Türkeroğlu geeft de bal voor. Türüker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Göybulak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FaLConN61 - Yalnız Kurt Fc 0:1

69e minuut.
Çalkır rent richting de bal. Özden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çalkır raakt geblesseerd tijdens het duel. Bükehan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Çalkır rent richting de bal. Çalkır schiet op doel. Ağacak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Uraz is nu in balbezit. Uraz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Göçkün met een snelle inworp. Tokaç geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Yolcu is nu in balbezit. Yolcu passt de bal zonder na te denken. Afacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Göybulak onderschept slim de pass. Göybulak draait met de bal, schiet en ... Türüker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FaLConN61 67%, Yalnız Kurt Fc 33%.
FaLConN61 - Yalnız Kurt Fc 0:1