Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çakallı FC Talya
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.8
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Özgörkey trapt de bal weg van het doel. Münim kopt de bal weg. Aracıoğlu rent richting de bal. Terlikçi onderschept slim de pass. Terlikçi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geyik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Övülen bereikt de bal nog maar net als eerste. Övülen draait met de bal, schiet en ... Gökoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakallı FC - Talya 1:0

19e minuut.
Daar is İnak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İnak passt de bal zonder na te denken. Övülen is nu in balbezit. Övülen draait met de bal, schiet en ... Yağın probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Geyik geeft een lange en hoge pass. Kördüğüm is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Övülen. Övülen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çakallı FC 50%, Talya 50%.
Çakallı FC - Talya 1:0

76e minuut.
Kurukan met een snelle inworp. Türkay is nu in balbezit. Türkay passt de bal met de wreef. Ufkabakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufkabakan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çakallı FC 42%, Talya 58%.
Çakallı FC - Talya 1:0