Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Degirmenaltı FK A.C. Moonspell
Normal Tactiek 4-2-3-1
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 38.7
weak Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Çakıcı is nu in balbezit. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki heeft problemen om de bal te vangen. Xuân Bình is nu in balbezit. Xuân Bình schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Degirmenaltı FK - A.C. Moonspell 0:1

6e minuut.
Brzostowski kopt de bal weg. Starkki heeft problemen om de bal te vangen. Starkki passt de bal in één keer door. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kordemir met een harde bal richting middenveld. Pendiye kopt de bal weg. Starkki bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Degirmenaltı FK - A.C. Moonspell 0:2

11e minuut.
Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki onderschept slim de pass. Starkki passt de bal met de wreef. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Damlacı is nu in balbezit. Koundouros onderschept slim de pass. Koundouros probeert naar een medespeler te passen. Xuân Bình is nu in balbezit. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Starkki bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình geeft een hoge lob. Starkki is nu in balbezit. Starkki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Xuân Bình is nu in balbezit. Sulugöz is nu in balbezit. Starkki onderschept slim de pass. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Xuân Bình is nu in balbezit. Starkki rent richting de bal. Xuân Bình rent richting de bal. Starkki is nu in balbezit. Starkki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Degirmenaltı FK - A.C. Moonspell 0:3

31e minuut.
Sualmaz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzostowski met de inworp. Starkki bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Doeltrap. Kordemir trapt de bal weg van het doel. Starkki met een sublieme pass. Brzostowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brzostowski draait met de bal, schiet en ... Kordemir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Kordemir met een sublieme pass. Brzostowski controleert de bal met de borst. Çakıcı is nu in balbezit. Starkki verovert de bal door een tackle van achteren. Starkki schiet op doel. Kordemir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Koundouros is nu in balbezit. Koundouros geeft een hoge lob. Brzostowski springt en kopt de bal. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Çakıcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki verovert de bal door een tackle van achteren. Starkki met een sublieme pass. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kordemir trapt de bal weg van het doel. Brzostowski kopt de bal weg. Sualmaz heeft problemen om de bal te vangen. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Starkki probeert naar een medespeler te passen. Xuân Bình is nu in balbezit. Xuân Bình passt de bal met de wreef. Koundouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Koundouros haalt uit met een fantastische trap. Kordemir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Koundouros geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arun bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Brzostowski rent richting de bal. Starkki bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki passt de bal in één keer door. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Degirmenaltı FK - A.C. Moonspell 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degirmenaltı FK 80%, A.C. Moonspell 20%.
Degirmenaltı FK - A.C. Moonspell 0:4

46e minuut.
Arguini komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Gilmore rent richting de bal. Gilmore passt de bal met de wreef. Koundouros speelt de bal door. Daar is Xuân Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kordemir trapt de bal weg van het doel. Brzostowski heeft problemen om de bal te vangen. Brzostowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Kordemir trapt de bal weg van het doel. Brzostowski kopt de bal weg. Pendiye is nu in balbezit. Starkki verovert de bal door een tackle van achteren. Starkki draait met de bal, schiet en ... Kordemir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degirmenaltı FK - A.C. Moonspell 0:5

52e minuut.
Koundouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Koundouros geeft de bal voor. Starkki kopt de bal weg. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pendiye rent richting de bal. Brzostowski onderschept slim de pass. Brzostowski probeert naar een medespeler te passen. Gilmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilmore geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Degirmenaltı FK - A.C. Moonspell 0:6

74e minuut.
Akmaz kopt de bal weg. Arguini probeert de bal met de borst te controleren. Starkki probeert naar een medespeler te passen. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Brzostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Starkki speelt de bal door. Arun heeft problemen om de bal te vangen. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degirmenaltı FK - A.C. Moonspell 0:7

81e minuut.
Kordemir met een sublieme pass. Gilmore kopt de bal weg. Arun heeft problemen om de bal te vangen. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kordemir maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Starkki rent richting de bal. Starkki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Xuân Bình de bal. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degirmenaltı FK 81%, A.C. Moonspell 19%.
Degirmenaltı FK - A.C. Moonspell 0:7