Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Moonspell Degirmenaltı FK
4-2-3-1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kapsa geeft een hoge lob. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki is nu in balbezit. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình schiet op doel. Belek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Starkki kopt de bal weg. Yemez rent richting de bal. Yemez passt de bal met de wreef. Xuân Bình heeft problemen om de bal te vangen. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Starkki verovert de bal door een tackle van achteren. Starkki probeert naar een medespeler te passen. Brzostowski is nu in balbezit. Brzostowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Degirmenaltı FK 1:0

17e minuut.
Braunstorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Braunstorfer passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Xuân Bình de bal onder controle te krijgen. Starkki bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Degirmenaltı FK 2:0

27e minuut.
Doeltrap. Sulugöz trapt de bal weg. Braunstorfer kopt de bal weg. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap. Belek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Starkki bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Degirmenaltı FK 3:0

31e minuut.
Koundouros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Starkki rent richting de bal. Starkki geeft een hoge lob. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Degirmenaltı FK 4:0

32e minuut.
Pendiye met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzostowski met een snelle inworp. Starkki rent richting de bal. Starkki draait met de bal, schiet en ... Belek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Çakıcı is nu in balbezit. Braunstorfer onderschept slim de pass. Braunstorfer met een sublieme pass. Xuân Bình is nu in balbezit. Xuân Bình schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Degirmenaltı FK 5:0

39e minuut.
Gökalp probeert naar een medespeler te passen. Arun is nu in balbezit. Arun passt de bal in één keer door. Koundouros rent richting de bal. Koundouros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Moonspell 21%, Degirmenaltı FK 79%.
A.C. Moonspell - Degirmenaltı FK 5:0

46e minuut.
Arguini komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Starkki rent richting de bal. Starkki passt de bal zonder na te denken. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap. Belek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Degirmenaltı FK 6:0

52e minuut.
Doeltrap. Belek trapt de bal weg. Çakıcı heeft problemen om de bal te vangen. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Degirmenaltı FK 7:0

54e minuut.
Sulugöz geeft de bal voor. Inworp. Koundouros met een snelle inworp. Starkki rent richting de bal. Starkki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Koundouros speelt de bal door. Starkki rent richting de bal. Xuân Bình rent richting de bal. Starkki is nu in balbezit. Starkki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pendiye rent richting de bal. Starkki verovert de bal door een tackle van achteren. Starkki speelt de bal door. Xuân Bình is nu in balbezit. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Gilmore speelt de bal door. Starkki heeft problemen om de bal te vangen. Starkki speelt de bal door. Klungelig pakt Xuân Bình de bal. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Starkki passt de bal in één keer door. Arun rent richting de bal. Çakıcı is nu in balbezit. Brzostowski onderschept slim de pass. Brzostowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Fredyk geeft de bal voor. Sulugöz kopt de bal weg. Çakıcı is nu in balbezit. Xuân Bình onderschept slim de pass. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gökalp controleert de bal met de borst. Smokovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Smokovec geeft de bal voor. Xuân Bình is nu in balbezit. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Brzostowski onderschept slim de pass. Starkki rent richting de bal. Starkki passt de bal in één keer door. Xuân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Smokovec rent richting de bal. Smokovec geeft een hoge lob. Pendiye is nu in balbezit. Xuân Bình rent richting de bal. Xuân Bình draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Yemez probeert naar een medespeler te passen. Koundouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Koundouros passt de bal in één keer door. Starkki is nu in balbezit. Starkki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Degirmenaltı FK 8:0

90e minuut.
Starkki heeft problemen om de bal te vangen. Brzostowski is nu in balbezit. Starkki is nu in balbezit. Starkki schiet op doel. Belek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Moonspell - Degirmenaltı FK 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Moonspell 20%, Degirmenaltı FK 80%.
A.C. Moonspell - Degirmenaltı FK 9:0