Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yalnız Kurt Fc Talya
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Çelebi trapt de bal weg. Kördüğüm rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ordu. Ordu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Inworp. Karateke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özden heeft problemen om de bal te vangen. Bodur is nu in balbezit. Bodur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yalnız Kurt Fc - Talya 0:1

40e minuut.
Kördüğüm verovert de bal door een tackle van achteren. Kördüğüm geeft een hoge lob. Daar is Çelebi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terlikçi rent richting de bal. Terlikçi haalt uit met een fantastische trap. Ağacak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yalnız Kurt Fc 73%, Talya 27%.
Yalnız Kurt Fc - Talya 0:1

51e minuut.
Karaduman probeert de bal met de borst te controleren. Karaduman geeft een lange en hoge pass. Terlikçi kopt de bal weg. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kördüğüm kopt de bal weg. Terlikçi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Türkeroğlu. Terlikçi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Turunç neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Kulbilge probeert naar een medespeler te passen. Özden heeft problemen om de bal te vangen. Özden speelt de bal door. Göybulak rent richting de bal. Göybulak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yalnız Kurt Fc - Talya 1:1

85e minuut.
Türkeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kördüğüm rent richting de bal. Kördüğüm speelt de bal door. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yalnız Kurt Fc - Talya 1:2

88e minuut.
Çelebi geeft een lange en hoge pass. Turunç is nu in balbezit. Turunç geeft de bal voor. Daar is Terlikçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terlikçi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yalnız Kurt Fc 58%, Talya 42%.
Yalnız Kurt Fc - Talya 1:2