Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seskon Degirmenaltı FK
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 18.3
redelijk Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Ressurreição geeft de bal voor. Klungelig pakt Magosz de bal. Yemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz verovert de bal door een tackle van achteren. Magosz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kerckhove geeft een lange en hoge pass. Kutlay is nu in balbezit. Kutlay speelt de bal door. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Barkó geeft een lange en hoge pass. Magosz heeft problemen om de bal te vangen. Sulugöz rent richting de bal. Magosz onderschept slim de pass. Magosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seskon - Degirmenaltı FK 1:0

26e minuut.
Gökalp rent richting de bal. Gökalp passt de bal in één keer door. Çakıcı probeert de bal aan de voet te houden. Arun bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kordemir niet meer kan verder spelen. Belek komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Kerckhove speelt de bal door. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Damlacı rent richting de bal. Magosz verovert de bal door een tackle van achteren. Magosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seskon - Degirmenaltı FK 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seskon 24%, Degirmenaltı FK 76%.
Seskon - Degirmenaltı FK 2:0

46e minuut.
Magosz verovert de bal door een tackle van achteren. la Chapelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıcı verovert de bal door een tackle van achteren. Magosz verovert de bal door een tackle van achteren. Magosz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kerckhove passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Yemez de bal onder controle te krijgen. Kerckhove speelt de bal door. Magosz rent richting de bal. Magosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seskon - Degirmenaltı FK 3:0

49e minuut.
Gökalp probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Şalt de bal. la Chapelle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. la Chapelle krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Damlacı rent richting de bal. Damlacı geeft de bal voor. Coppi probeert de bal aan de voet te houden. Akmaz is nu in balbezit. Akmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chada probeert naar een medespeler te passen. la Chapelle met een sublieme pass. Damlacı is nu in balbezit. Magosz verovert de bal door een tackle van achteren. Magosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Antoś verovert de bal door een tackle van achteren. Antoś met een sublieme pass. la Chapelle speelt de bal door. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Iwaszko geeft een lange en hoge pass. Sulugöz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Magosz rent richting de bal. la Chapelle bereikt de bal nog maar net als eerste. la Chapelle schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seskon 36%, Degirmenaltı FK 64%.
Seskon - Degirmenaltı FK 3:0