Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sultangazispor Z.burnu
Yeni Sultangazi Tactiek 352
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
48 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.3 gemiddelde waardering 40.6
wonderbaarlijk Schieten redelijk
formidabel Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Eltepe onderschept slim de pass. Eltepe probeert naar een medespeler te passen. Massú met een sublieme pass. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Pomponi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Duthie de bal. Massú met een sublieme pass. Hollevoet heeft problemen om de bal te vangen. Hollevoet schiet op doel. Hof verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Grangeia passt de bal zonder na te denken. Quirijnen rent richting de bal. Quirijnen passt de bal met de wreef. Serebrianikov is nu in balbezit. Serebrianikov draait met de bal, schiet en ... Hof kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Quirijnen met een sublieme pass. Serebrianikov is nu in balbezit. Isotamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrianikov verovert de bal door een tackle van achteren. Serebrianikov draait met de bal, schiet en ... Hof probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Massú passt de bal in één keer door. Daar is Eltepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eltepe met een sublieme pass. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet draait met de bal, schiet en ... Hof probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Massú bereikt de bal nog maar net als eerste. Massú speelt de bal door. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. Hof probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - Z.burnu 1:0

16e minuut.
Inworp. Eltepe met de inworp. Massú speelt de bal door. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet draait met de bal, schiet en ... Hof verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Pomponi met een sublieme pass. Quirijnen is nu in balbezit. Quirijnen passt de bal zonder na te denken. Serebrianikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrianikov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Samelák probeert naar een medespeler te passen. Quirijnen is nu in balbezit. Quirijnen speelt de bal door. Serebrianikov is nu in balbezit. Serebrianikov schiet op doel. Hof kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Breitner geeft een hoge lob. Terzanidis kopt de bal weg. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet schiet op doel. Hof werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Eltepe is nu in balbezit. Eltepe passt de bal in één keer door. Serebrianikov is nu in balbezit. Serebrianikov schiet op doel. Hof werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - Z.burnu 2:0

20e minuut.
Samelák met een sublieme pass. Linas is nu in balbezit. Linas probeert naar een medespeler te passen. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Pomponi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quirijnen geeft een hoge lob. Eltepe kopt de bal weg. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet draait met de bal, schiet en ... Hof verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Quirijnen neemt de hoekschop. Hollevoet springt en kopt de bal. Hof werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - Z.burnu 3:0

26e minuut.
Arnaiz is nu in balbezit. Roncal rent richting de bal. Massú speelt de bal door. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Załuska onderschept slim de pass. Załuska met een sublieme pass. Daar is Serebrianikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serebrianikov schiet op doel. Hof werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - Z.burnu 4:0

35e minuut.
Serebrianikov kopt de bal weg. Breitner heeft problemen om de bal te vangen. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet draait met de bal, schiet en ... Hof werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - Z.burnu 5:0

38e minuut.
Grangeia geeft de bal voor. Serebrianikov kopt de bal weg. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet schiet op doel. Hof maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - Z.burnu 6:0

39e minuut.
Linas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koşaralp komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Quirijnen met een sublieme pass. Serebrianikov is nu in balbezit. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet schiet op doel. Hof probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - Z.burnu 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sultangazispor 25%, Z.burnu 75%.
Sultangazispor - Z.burnu 7:0

48e minuut.
Serebrianikov schiet op doel. Isotamm probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eltepe zal de hoekschop nemen. Hollevoet springt en kopt de bal. Hof kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serebrianikov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - Z.burnu 8:0

53e minuut.
Hollevoet is nu in balbezit. Serebrianikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. Hof werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Serebrianikov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - Z.burnu 9:0

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Koşaralp de bal onder controle te krijgen. Massú bereikt de bal nog maar net als eerste. Massú speelt de bal door. Serebrianikov is nu in balbezit. Serebrianikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Serebrianikov is nu in balbezit. Serebrianikov draait met de bal, schiet en ... Hof probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - Z.burnu 10:0

55e minuut.
Samelák probeert naar een medespeler te passen. Koşaralp heeft problemen om de bal te vangen. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet schiet op doel. Hof probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Pomponi met een sublieme pass. Serebrianikov heeft problemen om de bal te vangen. Serebrianikov passt de bal met de wreef. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pomponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Massú is nu in balbezit. Massú passt de bal zonder na te denken. Daar is Serebrianikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serebrianikov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Duthie probeert naar een medespeler te passen. Quirijnen met een sublieme pass. Serebrianikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrianikov haalt uit met een fantastische trap. Hof maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Jakosz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pomponi geeft de bal voor. Hollevoet kopt de bal weg. Serebrianikov rent richting de bal. Serebrianikov draait met de bal, schiet en ... Hof probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - Z.burnu 11:0

68e minuut.
Daar is Koşaralp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet speelt de bal door. Serebrianikov rent richting de bal. Serebrianikov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Hof met een harde bal richting middenveld. Samelák kopt de bal weg. Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Quirijnen heeft problemen om de bal te vangen. Quirijnen probeert naar een medespeler te passen. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltepe rent richting de bal. Eltepe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - Z.burnu 12:0

75e minuut.
Massú speelt de bal door. Eltepe is nu in balbezit. Eltepe passt de bal met de wreef. Serebrianikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrianikov haalt uit met een fantastische trap. Hof verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Pomponi verovert de bal door een tackle van achteren. Pomponi passt de bal in één keer door. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Eltepe kopt de bal weg. Massú speelt de bal door. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - Z.burnu 13:0

86e minuut.
Pomponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomponi passt de bal zonder na te denken. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet schiet op doel. Hof werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - Z.burnu 14:0

89e minuut.
Echegaray speelt de bal door. Eltepe probeert naar een medespeler te passen. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet heeft problemen om de bal te vangen. Hollevoet schiet op doel. Hof verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Serebrianikov is nu in balbezit. Serebrianikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sultangazispor - Z.burnu 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sultangazispor 27%, Z.burnu 73%.
Sultangazispor - Z.burnu 15:0