Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANİSA FK Black Team
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


29e minuut.
Özihaner speelt de bal door. Metal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Apak. Apak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANİSA FK 51%, Black Team 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MANİSA FK - Black Team 0:0

54e minuut.
Hiçyılmaz rent richting de bal. Tetiker bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetiker passt de bal zonder na te denken. Yıldıran rent richting de bal. Yıldıran haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kıbrıslı met een harde bal richting middenveld. Daar is Tetiker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiçyılmaz is nu in balbezit. Hiçyılmaz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. İlet maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Kıbrıslı probeert naar een medespeler te passen. Uzuna is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yedigenç. Yedigenç krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Özihaner geeft een hoge lob. Evcimen is nu in balbezit. Reyhanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Göktepe rent richting de bal. Göktepe geeft een hoge lob. Yüksek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Yörüklü met de inworp. Yedigenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedigenç geeft een lange en hoge pass. Göktepe rent richting de bal. Göktepe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANİSA FK 54%, Black Team 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MANİSA FK - Black Team 0:0