Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tukaspor kirikhanspor
tukas Tactiek 343
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 48.8
solid Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Etxarri is nu in balbezit. Etxarri probeert naar een medespeler te passen. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - kirikhanspor 1:0

6e minuut.
Tshisikhawe met de inworp. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez probeert naar een medespeler te passen. Antonescu rent richting de bal. Antonescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Taurus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasily rent richting de bal. Vasily passt de bal met de wreef. Militaru rent richting de bal. Militaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tukaspor - kirikhanspor 1:1

36e minuut.
Parini rent richting de bal. Tshisikhawe is nu in balbezit. Tshisikhawe passt de bal in één keer door. Antonescu rent richting de bal. Antonescu haalt uit met een fantastische trap. Klami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Etxarri is nu in balbezit. Azərsoy onderschept slim de pass. Azərsoy geeft de bal voor. Militaru springt en kopt de bal. Dutheil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - kirikhanspor 1:2

40e minuut.
Chatzis passt de bal zonder na te denken. Tshisikhawe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshisikhawe passt de bal zonder na te denken. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tukaspor - kirikhanspor 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tukaspor 47%, kirikhanspor 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tukaspor - kirikhanspor 2:2

55e minuut.
Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy passt de bal zonder na te denken. Militaru is nu in balbezit. Militaru haalt uit met een fantastische trap. Dutheil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Vogels geeft de bal voor. Inworp. Tshisikhawe met een snelle inworp. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Carrasco geeft de bal voor. Azərsoy probeert de bal aan de voet te houden. Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - kirikhanspor 2:3

69e minuut.
Chatzis rent richting de bal. Codecà is nu in balbezit. Chatzis onderschept slim de pass. Chatzis geeft de bal voor. Bastos Martínez springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Chatzis geeft een hoge lob. Vogels bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez onderschept slim de pass. Bastos Martínez schiet op doel. Klami maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tukaspor 39%, kirikhanspor 61%.
Tukaspor - kirikhanspor 2:3