Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GALATASARAYYYY Tukaspor
Normal Tactiek tukas
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 39.5
slecht Schieten solide
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Ulubatlı is nu in balbezit. Parini onderschept slim de pass. Parini passt de bal met de wreef. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tshisikhawe rent richting de bal. Tshisikhawe draait met de bal, schiet en ... Arda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAYYYY - Tukaspor 0:1

7e minuut.
Başoğlu kopt de bal weg. Darga met een sublieme pass. Parini met een sublieme pass. Klungelig pakt Bastos Martínez de bal. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Parini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antonescu rent richting de bal. Antonescu probeert naar een medespeler te passen. Bastos Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Chatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzis speelt de bal door. Antonescu rent richting de bal. Antonescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAYYYY - Tukaspor 0:2

15e minuut.
Başoğlu met een sublieme pass. Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez onderschept slim de pass. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Etxarri rent richting de bal. Etxarri met een sublieme pass. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tığ is nu in balbezit. Tığ passt de bal met de wreef. Antonescu probeert naar een medespeler te passen. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAYYYY - Tukaspor 0:3

24e minuut.
Tshisikhawe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshisikhawe passt de bal zonder na te denken. Chatzis probeert naar een medespeler te passen. Antonescu probeert de bal met de borst te controleren. Antonescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Özgür onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tshisikhawe zal de hoekschop nemen. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAYYYY - Tukaspor 0:4

41e minuut.
Klungelig pakt Başoğlu de bal. Tshisikhawe is nu in balbezit. Tshisikhawe met een sublieme pass. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALATASARAYYYY 82%, Tukaspor 18%.
GALATASARAYYYY - Tukaspor 0:4

53e minuut.
Antonescu passt de bal met de wreef. Okçun rent richting de bal. Chatzis probeert naar een medespeler te passen. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Chatzis met een sublieme pass. Tshisikhawe rent richting de bal. Tshisikhawe passt de bal in één keer door. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Antonescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parini bereikt de bal nog maar net als eerste. Parini passt de bal in één keer door. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Özgür onderschept slim de pass. Tshisikhawe rent richting de bal. Tshisikhawe probeert naar een medespeler te passen. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAYYYY - Tukaspor 0:5

66e minuut.
Parini geeft een hoge lob. Tshisikhawe kopt de bal weg. Antonescu heeft problemen om de bal te vangen. Antonescu geeft de bal voor. Bastos Martínez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAYYYY - Tukaspor 0:6

68e minuut.
Okçun onderschept slim de pass. Chatzis onderschept slim de pass. Chatzis speelt de bal door. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Etxarri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tshisikhawe rent richting de bal. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAYYYY - Tukaspor 0:7

75e minuut.
Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez speelt de bal door. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu schiet op doel. Arda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAYYYY - Tukaspor 0:8

79e minuut.
Türktöre rent richting de bal. Tshisikhawe verovert de bal door een tackle van achteren. Tshisikhawe geeft een hoge lob. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap. Arda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Antonescu onderschept slim de pass. Antonescu met een sublieme pass. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAYYYY - Tukaspor 0:9

89e minuut.
Ulubatlı passt de bal zonder na te denken. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu speelt de bal door. Tshisikhawe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshisikhawe draait met de bal, schiet en ... Arda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALATASARAYYYY 88%, Tukaspor 12%.
GALATASARAYYYY - Tukaspor 0:9