Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antİstanbul_sk Ömer City
tec2021 Tactiek Vin Vin
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
37 gemiddelde waardering 39.1
average Schieten good
average Passen average
weak Verdedigen good


6e minuut.
Həsənli is nu in balbezit. Həsənli geeft een hoge lob. Zárate is nu in balbezit. Bodur onderschept slim de pass. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kalan geeft een lange en hoge pass. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat passt de bal met de wreef. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Aspiazu onderschept slim de pass. Aspiazu probeert naar een medespeler te passen. Menicucci rent richting de bal. Menicucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antİstanbul_sk - Ömer City 1:0

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bodur stond buitenspel. Khchoyan neemt vlug de vrije trap. Azim kan de bal niet met de borst controleren. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar schiet op doel. Şişkin bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abdu Mugri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Menicucci is nu in balbezit. Menicucci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antİstanbul_sk - Ömer City 2:0

28e minuut.
Tekiray rent richting de bal. Tekiray geeft de bal voor. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Farré maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Khchoyan is nu in balbezit. Həsənli verovert de bal door een tackle van achteren. Tekerlekçi rent richting de bal. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat haalt uit met een fantastische trap. Farré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Daar is Drajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodur is nu in balbezit. de Loore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Loore krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antİstanbul_sk 48%, Ömer City 52%.
Antİstanbul_sk - Ömer City 2:0

60e minuut.
Khchoyan passt de bal zonder na te denken. Menicucci rent richting de bal. Azim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Menicucci raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

64e minuut.
Həsənli verovert de bal door een tackle van achteren. Həsənli passt de bal in één keer door. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur rent richting de bal. Bodur schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Tekiray passt de bal zonder na te denken. Menicucci rent richting de bal. Azim verovert de bal door een tackle van achteren. Khchoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khchoyan speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drajer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tekerlekçi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bodur neemt de penalty, wat een uithaal! Farré werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antİstanbul_sk - Ömer City 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antİstanbul_sk 43%, Ömer City 57%.
Antİstanbul_sk - Ömer City 2:1