Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RÜZGAR FC kuzuluspor
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Baygır bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurul onderschept slim de pass. Kurul met een sublieme pass. Klungelig pakt Gazcı de bal. Gazcı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Taşkıner onderschept slim de pass. Taşkıner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gazcı de bal. Taşkıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkıner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vurduk trapt de bal weg. Bilgen kopt de bal weg. Taşkıner rent richting de bal. Taşkıner haalt uit met een fantastische trap. Vurduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Durmaz is nu in balbezit. Kıpırdamaz onderschept slim de pass. Kıpırdamaz probeert naar een medespeler te passen. Berken rent richting de bal. Berken geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Sandalcı probeert naar een medespeler te passen. Yağmurca heeft problemen om de bal te vangen. Durmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmaz draait met de bal, schiet en ... Kıbrıslı probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RÜZGAR FC 51%, kuzuluspor 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RÜZGAR FC - kuzuluspor 0:0

49e minuut.
Katipalioğulları rent richting de bal. Taşkıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekşinç maakt een afschuwelijke overtreding. Ekşinç krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Rüzgar met een snelle inworp. Ekşinç is nu in balbezit. Ekşinç probeert naar een medespeler te passen. Durmaz rent richting de bal. Durmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - kuzuluspor 0:1

57e minuut.
Değirmendereli trapt de bal weg. Baygır is nu in balbezit. Baygır probeert naar een medespeler te passen. Gazcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazcı haalt uit met een fantastische trap. Vurduk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RÜZGAR FC - kuzuluspor 1:1

86e minuut.
Yağmurca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Erpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpençe passt de bal met de wreef. Durmaz is nu in balbezit. Durmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RÜZGAR FC 43%, kuzuluspor 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RÜZGAR FC - kuzuluspor 1:1