Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ömer City kirikhanspor
Vin Vin Tactiek 343
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 46.7
goed Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
matig Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Azim rent richting de bal. Vasily onderschept slim de pass. Azərsoy met een sublieme pass. Militaru heeft problemen om de bal te vangen. Militaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Karolkiewicz rent richting de bal. Karolkiewicz geeft een lange en hoge pass. Azim kopt de bal weg. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Codecà verovert de bal door een tackle van achteren. Codecà geeft de bal voor. Azərsoy speelt de bal door. Militaru is nu in balbezit. Militaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - kirikhanspor 0:1

26e minuut.
Ceviz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Codecà de bal. Arınç is nu in balbezit. Karolkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Şişkin bokst de bal weg. Azim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kalan komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Codecà onderschept slim de pass. Codecà passt de bal in één keer door. Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy draait met de bal, schiet en ... Özenek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şişkin bokst de bal weg.

35e minuut.
Codecà geeft de bal voor. Azərsoy kopt de bal weg. Demli rent richting de bal. Açıkkanat is nu in balbezit. Açıkkanat haalt uit met een fantastische trap. Klami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ömer City - kirikhanspor 1:1

41e minuut.
Azərsoy geeft de bal voor. Özenek heeft problemen om de bal te vangen. Vasily rent richting de bal. Vasily haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ceviz de bal onder controle te krijgen. Şişkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - kirikhanspor 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ömer City 42%, kirikhanspor 58%.
Ömer City - kirikhanspor 1:2

47e minuut.
Karolkiewicz speelt de bal door. Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenek is nu in balbezit. Azərsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Azərsoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Kolbusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur verovert de bal door een tackle van achteren. Açıkkanat is nu in balbezit. Açıkkanat schiet op doel. Klami maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ömer City - kirikhanspor 2:2

52e minuut.
Kendir passt de bal met de wreef. Arınç met een sublieme pass. Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - kirikhanspor 3:2

54e minuut.
Şişkin speelt de bal door. Daar is Arınç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arınç met een sublieme pass. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi haalt uit met een fantastische trap. Klami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Azərsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Azərsoy speelt de bal door. Militaru rent richting de bal. Militaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ömer City - kirikhanspor 3:3

58e minuut.
Daar is Militaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodur is nu in balbezit. Militaru begaat een overtreding. Militaru krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Həsənli kopt de bal weg. Bodur rent richting de bal. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Azərsoy schiet op doel. Özenek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasily schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - kirikhanspor 3:4

73e minuut.
Şişkin met een harde bal richting middenveld. Codecà kopt de bal weg. Azərsoy is nu in balbezit. Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru haalt uit met een fantastische trap. Şişkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Azərsoy rent richting de bal. Azərsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Azərsoy is nu in balbezit. Militaru rent richting de bal. Militaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - kirikhanspor 3:5

76e minuut.
Həsənli kan de bal niet met de borst controleren. Lasterowicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalan. Lasterowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Codecà met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Kendir geeft een hoge lob. Tekerlekçi rent richting de bal. Codecà legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Codecà krijgt een gele kaart. Tekerlekçi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bodur legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ömer City 50%, kirikhanspor 50%.
Ömer City - kirikhanspor 3:5