Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GALATASARAYYYY Ömer City
Normal Tactiek Vin Vin
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 33.1
poor Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ponamaryov met een sublieme pass. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli rent richting de bal. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Ponamaryov speelt de bal door. Tığ is nu in balbezit. Bodur verovert de bal door een tackle van achteren. Demli rent richting de bal. Demli haalt uit met een fantastische trap. Arda bokst de bal weg.

12e minuut.
Slawik heeft problemen om de bal te vangen. Aversano bereikt de bal nog maar net als eerste. Aversano met een sublieme pass. Bodur rent richting de bal. Bodur draait met de bal, schiet en ... Arda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Koyuncu rent richting de bal. Aversano is nu in balbezit. Aversano passt de bal met de wreef. Slawik is nu in balbezit. Slawik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Tekerlekçi passt de bal zonder na te denken. Bodur is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özgür. Özgür krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Okçun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi onderschept slim de pass. Tekerlekçi probeert naar een medespeler te passen. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur draait met de bal, schiet en ... Arda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tığ probeert de bal aan de voet te houden. Arda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Koyuncu rent richting de bal. Feri onderschept slim de pass. Feri geeft een hoge lob. Demli heeft problemen om de bal te vangen. Demli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Daar is Tekerlekçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi haalt uit met een fantastische trap. Arda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAYYYY - Ömer City 0:1

40e minuut.
Ulubatlı probeert naar een medespeler te passen. Koyuncu rent richting de bal. Slawik rent richting de bal. Koyuncu verovert de bal door een tackle van achteren. Koyuncu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALATASARAYYYY 47%, Ömer City 53%.
GALATASARAYYYY - Ömer City 0:1

47e minuut.
Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi geeft de bal voor. Demli probeert de bal aan de voet te houden. Bodur rent richting de bal. Bodur haalt uit met een fantastische trap. Arda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bodur verovert de bal door een tackle van achteren. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur rent richting de bal. Bodur haalt uit met een fantastische trap. Arda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAYYYY - Ömer City 0:2

52e minuut.
Ulubatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Demli verovert de bal door een tackle van achteren. Demli passt de bal in één keer door. Bodur rent richting de bal. Bodur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAYYYY - Ömer City 0:3

62e minuut.
Fiřt geeft een lange en hoge pass. Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi met een sublieme pass. Bodur is nu in balbezit. Bodur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Şişkin met een harde bal richting middenveld. Demli kopt de bal weg. Bodur is nu in balbezit. Bodur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAYYYY - Ömer City 0:4

73e minuut.
Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi heeft problemen om de bal te vangen. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi haalt uit met een fantastische trap. Arda bokst de bal weg. Daar is Demli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodur rent richting de bal. Bodur haalt uit met een fantastische trap. Arda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAYYYY - Ömer City 0:5

74e minuut.
Daar is Tekerlekçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodur is nu in balbezit. Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi schiet op doel. Arda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ponamaryov passt de bal zonder na te denken. Demli rent richting de bal. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur schiet op doel. Arda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAYYYY - Ömer City 0:6

77e minuut.
Çakıl speelt de bal door. Klungelig pakt Başoğlu de bal. Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bodur rent richting de bal. Bodur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAYYYY - Ömer City 0:7

84e minuut.
Bodur is nu in balbezit. Özgür is nu in balbezit. Bodur onderschept slim de pass. Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tekerlekçi is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ulubatlı rent richting de bal. Demli verovert de bal door een tackle van achteren. Bodur is nu in balbezit. Bodur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALATASARAYYYY 70%, Ömer City 30%.
GALATASARAYYYY - Ömer City 0:7