Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tukaspor Antİstanbul_sk
tukas Tactiek tec2021
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 39.1
good Schieten adequate
good Passen average
solid Verdedigen average


7e minuut.
Antonescu rent richting de bal. Antonescu passt de bal zonder na te denken. Tshisikhawe is nu in balbezit. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez schiet op doel. Belkemiren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - Antİstanbul_sk 1:0

19e minuut.
Chatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Etxarri rent richting de bal. Etxarri geeft een hoge lob. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ... Belkemiren bokst de bal weg.

24e minuut.
Özdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasco geeft de bal voor. Daar is Bastos Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Özdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu onderschept slim de pass. Antonescu passt de bal zonder na te denken. Gürpınar is nu in balbezit. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce geeft een hoge lob. Zárate heeft problemen om de bal te vangen. Tshisikhawe is nu in balbezit. Tshisikhawe schiet op doel. Belkemiren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Abdu Mugri is nu in balbezit. Abdu Mugri passt de bal met de wreef. Gürpınar is nu in balbezit. Gürpınar draait met de bal, schiet en ... Dutheil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tukaspor 57%, Antİstanbul_sk 43%.
Tukaspor - Antİstanbul_sk 1:0

66e minuut.
Aspiazu geeft een lange en hoge pass. Parini probeert de bal aan de voet te houden. Özdem rent richting de bal. Özdem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Khchoyan kopt de bal weg. Özdem bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Mato Grosso do Sul. de Mato Grosso do Sul krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Zárate rent richting de bal. Tshisikhawe onderschept slim de pass. Tshisikhawe probeert naar een medespeler te passen. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ... Belkemiren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - Antİstanbul_sk 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tukaspor 47%, Antİstanbul_sk 53%.
Tukaspor - Antİstanbul_sk 2:0