Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RÜZGAR FC BMW E30
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Yardım bereikt de bal nog maar net als eerste. Baygır onderschept slim de pass. Baygır probeert naar een medespeler te passen. Gazcı rent richting de bal. Gazcı haalt uit met een fantastische trap. Ersönmez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kılınçoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazcı is nu in balbezit. Gazcı draait met de bal, schiet en ... Ersönmez bokst de bal weg.

6e minuut.
Sermetoğlu rent richting de bal. Yakışıklı onderschept slim de pass. Yakışıklı probeert naar een medespeler te passen. Bahadır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kıbrıslı met een harde bal richting middenveld. Başak kopt de bal weg. Savaşır controleert de bal met de borst. Kermes onderschept slim de pass. Kermes haalt uit met een fantastische trap. Değirmendereli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Klungelig pakt Kermes de bal. Bilgen rent richting de bal. Kermes verovert de bal door een tackle van achteren. Bahadır bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır haalt uit met een fantastische trap. Değirmendereli bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Tunçoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kermes met een sublieme pass. Bahadır rent richting de bal. Bahadır haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ersönmez trapt de bal weg. Kuterman kopt de bal weg. Yağmurca heeft problemen om de bal te vangen. Bahadır rent richting de bal. Bahadır draait met de bal, schiet en ... Değirmendereli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RÜZGAR FC 60%, BMW E30 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RÜZGAR FC - BMW E30 0:0

65e minuut.
Taşkıner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Erşahin komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Inworp. Zıbar met een snelle inworp. Kuterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin verovert de bal door een tackle van achteren. Erşahin geeft de bal voor. Ersönmez bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Kermesoğlu geeft een hoge lob. Inworp. Zıbar met de inworp. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Yağmurca de bal onder controle te krijgen. Kıbrıslı probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yağmurca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçoğlu haalt uit met een fantastische trap. Değirmendereli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Kermes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermes geeft een lange en hoge pass. Tunçoğlu is nu in balbezit. Tunçoğlu draait met de bal, schiet en ... Değirmendereli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - BMW E30 0:1

88e minuut.
Başak passt de bal in één keer door. Yakışıklı rent richting de bal. Savaşır tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Savaşır krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RÜZGAR FC 58%, BMW E30 42%.
RÜZGAR FC - BMW E30 0:1