Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ömer City Tukaspor
Vin Vin Tactiek tukas
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 41.8
adequate Schieten solid
average Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


11e minuut.
Maczkowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kókai met de inworp. Antonescu rent richting de bal. Antonescu draait met de bal, schiet en ... Şişkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fiřt probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Aversano geeft een lange en hoge pass. Tshisikhawe rent richting de bal. Tshisikhawe passt de bal in één keer door. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - Tukaspor 0:1

23e minuut.
Fiřt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kókai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antonescu rent richting de bal. Antonescu draait met de bal, schiet en ... Şişkin bokst de bal weg. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap. Şişkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Chatzis is nu in balbezit. Chatzis passt de bal in één keer door. Kókai is nu in balbezit. Antonescu rent richting de bal. Antonescu haalt uit met een fantastische trap. Şişkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez schiet op doel. Şişkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Maczkowski rent richting de bal. Maczkowski passt de bal in één keer door. Bodur is nu in balbezit. Demli rent richting de bal. Demli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bastos Martínez is nu in balbezit. Ponamaryov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bastos Martínez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chatzis komt bij de bal en schiet. Aversano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Chatzis speelt de bal door. Kókai geeft een hoge lob. Ponamaryov probeert de bal met de borst te controleren. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ömer City 74%, Tukaspor 26%.
Ömer City - Tukaspor 0:1

47e minuut.
Tshisikhawe speelt de bal door. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu met een sublieme pass. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez schiet op doel. Şişkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Daar is Aversano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tshisikhawe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshisikhawe passt de bal in één keer door. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şişkin trapt de bal weg. Campbell-Ryce kopt de bal weg. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap. Şişkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şişkin probeert naar een medespeler te passen. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce passt de bal in één keer door. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu speelt de bal door. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - Tukaspor 0:2

60e minuut.
Tekerlekçi heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Chatzis zijn tegenspeler op de grond. Tekerlekçi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prałatowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bodur heeft problemen om de bal te vangen. Bodur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kókai geeft een lange en hoge pass. Aversano kopt de bal weg. Klungelig pakt Fiřt de bal. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Antonescu rent richting de bal. Fiřt rent richting de bal. Fiřt geeft een hoge lob. Daar is Antonescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonescu schiet op doel. Şişkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Slawik is nu in balbezit. Chatzis geeft de bal voor. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - Tukaspor 0:3

73e minuut.
Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez passt de bal met de wreef. Kókai geeft een hoge lob. Antonescu rent richting de bal. Antonescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Şişkin trapt de bal weg. Kókai heeft problemen om de bal te vangen. Ponamaryov rent richting de bal. Antonescu onderschept slim de pass. Antonescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Tshisikhawe rent richting de bal. Tshisikhawe passt de bal in één keer door. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu draait met de bal, schiet en ... Şişkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - Tukaspor 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ömer City 71%, Tukaspor 29%.
Ömer City - Tukaspor 0:4