Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RÜZGAR FC Haktan
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


17e minuut.
Bilgen is nu in balbezit. Kurter is nu in balbezit. Bilgen begaat een overtreding. Bilgen krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Daar is Sermetoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taşkıner probeert naar een medespeler te passen. Gazcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazcı draait met de bal, schiet en ... Ekşimez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Katipalioğulları bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ürküm. Katipalioğulları raakt geblesseerd tijdens het duel. Bilgen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gazcı rent richting de bal. Gazcı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
İstanbullu rent richting de bal. İstanbullu geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Katipalioğulları zal de hoekschop nemen. Gazcı krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RÜZGAR FC 46%, Haktan 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RÜZGAR FC - Haktan 0:0

57e minuut.
Sermetoğlu onderschept slim de pass. Sermetoğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt İstanbullu de bal. Gazcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazcı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Ürküm is nu in balbezit. Taşkıner onderschept slim de pass. Taşkıner passt de bal zonder na te denken. Gazcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazcı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Haktan 1:0

64e minuut.
Güneşoğlu is nu in balbezit. Kıbrıslı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Güneşoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Güneşoğlu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Değirmendereli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RÜZGAR FC - Haktan 1:1

73e minuut.
Klungelig pakt Sermetoğlu de bal. Sermetoğlu met een sublieme pass. Gazcı probeert naar een medespeler te passen. Taşkıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkıner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RÜZGAR FC 38%, Haktan 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RÜZGAR FC - Haktan 1:1