Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haktan RÜZGAR FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Göktürk is nu in balbezit. Göktürk geeft de bal voor. Inworp. Baygır zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taşkıner geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Katipalioğulları raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zıbar komt het veld opgelopen.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savaşır met de inworp. Bilgen speelt de bal door. Gazcı is nu in balbezit. Gazcı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sulak probeert de bal aan de voet te houden. İnanır is nu in balbezit. İnanır probeert naar een medespeler te passen. Süleymanoğlu is nu in balbezit. Süleymanoğlu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Sulak is nu in balbezit. Sermetoğlu onderschept slim de pass. Sermetoğlu passt de bal met de wreef. Daar is Gazcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazcı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Baygır rent richting de bal. Baygır geeft een hoge lob. İnanır heeft problemen om de bal te vangen. Gazcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazcı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Klungelig pakt Göktürk de bal. Taşkıner verovert de bal door een tackle van achteren. Taşkıner passt de bal zonder na te denken. Gazcı heeft problemen om de bal te vangen. Gazcı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haktan - RÜZGAR FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haktan 61%, RÜZGAR FC 39%.
Haktan - RÜZGAR FC 0:1

89e minuut.
Kıbrıslı geeft een hoge lob. Gazcı heeft problemen om de bal te vangen. Şuayipoğlu rent richting de bal. Gazcı verovert de bal door een tackle van achteren. Gazcı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haktan 44%, RÜZGAR FC 56%.
Haktan - RÜZGAR FC 0:1