Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RÜZGAR FC kirikhanspor
Normal Tactiek 343
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 46.8
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen solid


5e minuut.
Bilgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy onderschept slim de pass. Azərsoy passt de bal in één keer door. Lasterowicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Vasily, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Militaru is nu in balbezit. Azərsoy rent richting de bal. Kıpırdamaz is nu in balbezit. Azərsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Azərsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - kirikhanspor 0:1

10e minuut.
Karolkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Militaru is nu in balbezit. Azərsoy rent richting de bal. Azərsoy haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kıpırdamaz de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Militaru rent richting de bal. Militaru haalt uit met een fantastische trap. Değirmendereli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - kirikhanspor 0:2

12e minuut.
Karolkiewicz rent richting de bal. Karolkiewicz met een sublieme pass. Daar is Militaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Militaru draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kıpırdamaz de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Azərsoy passt de bal met de wreef. Vasily is nu in balbezit. Kıpırdamaz is nu in balbezit. Militaru onderschept slim de pass. Militaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - kirikhanspor 0:3

21e minuut.
Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy rent richting de bal. Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasily haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - kirikhanspor 0:4

23e minuut.
Lasterowicz passt de bal in één keer door. Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy schiet op doel. Değirmendereli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - kirikhanspor 0:5

26e minuut.
Bilgen is nu in balbezit. Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasily passt de bal zonder na te denken. Azərsoy heeft problemen om de bal te vangen. Azərsoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doeltrap. Kıpırdamaz trapt de bal weg. Azərsoy kopt de bal weg. Militaru rent richting de bal. Militaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Değirmendereli met een harde bal richting middenveld. Taşkıner kopt de bal weg. Azərsoy heeft problemen om de bal te vangen. Azərsoy haalt uit met een fantastische trap. Değirmendereli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - kirikhanspor 0:6

37e minuut.
Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy geeft een lange en hoge pass. Militaru is nu in balbezit. Militaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - kirikhanspor 0:7

39e minuut.
Codecà passt de bal in één keer door. Afentoulidis rent richting de bal. Afentoulidis speelt de bal door. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - kirikhanspor 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RÜZGAR FC 78%, kirikhanspor 22%.
RÜZGAR FC - kirikhanspor 0:8

51e minuut.
Militaru rent richting de bal. Kıpırdamaz begaat een overtreding. Militaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Karolkiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Militaru springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bilgen is nu in balbezit. Codecà verovert de bal door een tackle van achteren. Lasterowicz met een sublieme pass. Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kıpırdamaz de bal. Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasily draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - kirikhanspor 0:9

60e minuut.
Militaru probeert naar een medespeler te passen. Azərsoy is nu in balbezit. Vasily is nu in balbezit. Klungelig pakt Militaru de bal. Militaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lasterowicz probeert naar een medespeler te passen. Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru rent richting de bal. Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasily haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Değirmendereli speelt de bal door. Bilgen kopt de bal weg. Lasterowicz met een sublieme pass. Militaru is nu in balbezit. Militaru schiet op doel. Değirmendereli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Karolkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Azərsoy is nu in balbezit. Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - kirikhanspor 0:10

72e minuut.
Vasily onderschept slim de pass. Afentoulidis is nu in balbezit. Vasily rent richting de bal. Afentoulidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Afentoulidis geeft de bal voor. Değirmendereli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Afentoulidis probeert naar een medespeler te passen. Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy geeft de bal voor. Militaru springt en kopt de bal. Değirmendereli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Klungelig pakt Lasterowicz de bal. Lasterowicz passt de bal zonder na te denken. Afentoulidis geeft de bal voor. Militaru is nu in balbezit. Militaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - kirikhanspor 0:11

85e minuut.
Gazcı is nu in balbezit. Militaru is nu in balbezit. Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasily schiet op doel. Değirmendereli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - kirikhanspor 0:12

88e minuut.
Militaru kan de bal niet met de borst controleren. Militaru passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kıbrıslı de bal. Vasily is nu in balbezit. Vasily schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RÜZGAR FC 82%, kirikhanspor 18%.
RÜZGAR FC - kirikhanspor 0:12