Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kirikhanspor RÜZGAR FC
343 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
42 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 16.6
goed Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Vasily, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afentoulidis met een sublieme pass. Karolkiewicz met een sublieme pass. Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Savaşır bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz onderschept slim de pass. Karolkiewicz passt de bal met de wreef. Vasily rent richting de bal. Vasily haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - RÜZGAR FC 1:0

7e minuut.
Gazcı probeert naar een medespeler te passen. Daar is Taşkıner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Militaru rent richting de bal. Militaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy schiet op doel. Kıpırdamaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karolkiewicz neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Vasily rent richting de bal. Kıpırdamaz is nu in balbezit. Vasily onderschept slim de pass. Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - RÜZGAR FC 2:0

21e minuut.
Lasterowicz passt de bal zonder na te denken. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy passt de bal met de wreef. Militaru is nu in balbezit. Militaru haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - RÜZGAR FC 3:0

23e minuut.
Afentoulidis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Azərsoy de bal. Azərsoy schiet op doel. Kıbrıslı probeert de bal aan de voet te houden. Değirmendereli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - RÜZGAR FC 4:0

24e minuut.
Yağmurca bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Azərsoy geeft de bal voor. Vasily rent richting de bal. Vasily draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - RÜZGAR FC 5:0

26e minuut.
Savaşır geeft een hoge lob. Inworp. Karolkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azərsoy rent richting de bal. Azərsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kolbusz rent richting de bal. Kolbusz geeft een lange en hoge pass. Vasily kopt de bal weg. Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Vasily geeft de bal voor. Klungelig pakt Azərsoy de bal. Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Lasterowicz kopt de bal weg. Savaşır bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Azərsoy draait met de bal, schiet en ... Değirmendereli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - RÜZGAR FC 6:0

33e minuut.
Afentoulidis is nu in balbezit. Afentoulidis passt de bal zonder na te denken. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy draait met de bal, schiet en ... Değirmendereli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - RÜZGAR FC 7:0

36e minuut.
Lasterowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru is nu in balbezit. Militaru passt de bal zonder na te denken. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - RÜZGAR FC 8:0

38e minuut.
Codecà probeert naar een medespeler te passen. Frazzetto is nu in balbezit. Frazzetto geeft de bal voor. Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasily haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Inworp. Afentoulidis met een snelle inworp. Azərsoy speelt de bal door. Militaru rent richting de bal. Militaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - RÜZGAR FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kirikhanspor 24%, RÜZGAR FC 76%.
kirikhanspor - RÜZGAR FC 9:0

46e minuut.
Militaru speelt de bal door. Karolkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Azərsoy de bal. Azərsoy schiet op doel. Değirmendereli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - RÜZGAR FC 10:0

51e minuut.
Frazzetto met een snelle inworp. Karolkiewicz rent richting de bal. Karolkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - RÜZGAR FC 11:0

57e minuut.
Militaru heeft problemen om de bal te vangen. Militaru met een sublieme pass. Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy rent richting de bal. Azərsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kıpırdamaz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Azərsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru draait met de bal, schiet en ... Değirmendereli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - RÜZGAR FC 12:0

65e minuut.
Daar is Taşkıner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Militaru is nu in balbezit. Militaru passt de bal met de wreef. Azərsoy rent richting de bal. Azərsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - RÜZGAR FC 13:0

69e minuut.
Zıbar rent richting de bal. Afentoulidis verovert de bal door een tackle van achteren. Afentoulidis passt de bal in één keer door. Vasily is nu in balbezit. Vasily haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Militaru de bal. Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy haalt uit met een fantastische trap. Değirmendereli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - RÜZGAR FC 14:0

74e minuut.
Doeltrap. Kıbrıslı trapt de bal weg. Azərsoy speelt de bal door. Militaru is nu in balbezit. Militaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lasterowicz met een sublieme pass. Daar is Afentoulidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afentoulidis met een sublieme pass. Vasily rent richting de bal. Vasily draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Militaru heeft problemen om de bal te vangen. Militaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - RÜZGAR FC 15:0

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Azərsoy de bal onder controle te krijgen. Karolkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy haalt uit met een fantastische trap. Değirmendereli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Militaru rent richting de bal. Militaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - RÜZGAR FC 16:0

83e minuut.
Lasterowicz geeft een lange en hoge pass. Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy met een sublieme pass. Militaru rent richting de bal. Militaru draait met de bal, schiet en ... Değirmendereli bokst de bal weg. Daar is Kıpırdamaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Militaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zıbar de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz verovert de bal door een tackle van achteren. Kıpırdamaz speelt de bal door. Lasterowicz is nu in balbezit. Lasterowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Karolkiewicz onderschept slim de pass. Karolkiewicz met een sublieme pass. Afentoulidis probeert naar een medespeler te passen. Vasily rent richting de bal. Vasily haalt uit met een fantastische trap. Değirmendereli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Militaru is nu in balbezit. Militaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - RÜZGAR FC 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kirikhanspor 26%, RÜZGAR FC 74%.
kirikhanspor - RÜZGAR FC 17:0