Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kuzuluspor Tukaspor
Normal Tactiek tukas
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 43
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 38.4
slecht Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Vurduk trapt de bal weg. Parini kopt de bal weg. Antonescu rent richting de bal. Antonescu haalt uit met een fantastische trap. Karakoçoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Parini neemt de hoekschop. Chatzis is nu in balbezit. Chatzis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Karay geeft een hoge lob. Carrasco kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bastos Martínez de bal onder controle te krijgen. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Antonescu speelt de bal door. Klungelig pakt Rüzgar de bal. Tshisikhawe verovert de bal door een tackle van achteren. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ... Vurduk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vurduk niet meer kan verder spelen. Küllü komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez passt de bal zonder na te denken. Kurul is nu in balbezit. Parini rent richting de bal. Parini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Etxarri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tshisikhawe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bastos Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Sandalcı is nu in balbezit. Bastos Martínez onderschept slim de pass. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Antonescu speelt de bal door. Bastos Martínez rent richting de bal. Karay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Karay krijgt een gele kaart. Bastos Martínez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chatzis met een snel genomen vrije trap. Antonescu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Tukaspor 0:1

28e minuut.
Bastos Martínez schiet op doel. Daar is Karay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu draait met de bal, schiet en ... Karakoçoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Küllü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Tukaspor 0:2

34e minuut.
Antonescu speelt de bal door. Daar is Bastos Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekşinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Bastos Martínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Tukaspor 0:3

36e minuut.
Tshisikhawe probeert naar een medespeler te passen. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez passt de bal in één keer door. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tshisikhawe is nu in balbezit. Tshisikhawe geeft de bal voor. Daar is Antonescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Tukaspor 0:4

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parini met de inworp. Antonescu rent richting de bal. Antonescu draait met de bal, schiet en ... Küllü maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Rüzgar geeft een hoge lob. Inworp. Tshisikhawe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Tukaspor 0:5

42e minuut.
Antonescu onderschept slim de pass. Antonescu geeft de bal voor. Daar is Rüzgar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Tukaspor 0:6

45e minuut.
Carrasco passt de bal met de wreef. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap. Karakoçoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Küllü maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Tukaspor 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuzuluspor 87%, Tukaspor 13%.
kuzuluspor - Tukaspor 0:7

47e minuut.
Chatzis probeert naar een medespeler te passen. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez passt de bal met de wreef. Antonescu rent richting de bal. Antonescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Tukaspor 0:8

49e minuut.
Inworp. Parini met een snelle inworp. Antonescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bastos Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastos Martínez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Küllü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Taurus geeft de bal voor. Daar is Tshisikhawe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tshisikhawe passt de bal zonder na te denken. Antonescu rent richting de bal. Antonescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Tukaspor 0:9

73e minuut.
Chatzis verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzis geeft de bal voor. Klungelig pakt Karakoçoğlu de bal. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

74e minuut.
Karay geeft een hoge lob. Daar is Ekşinç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzis met een sublieme pass. Antonescu heeft problemen om de bal te vangen. Antonescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Tukaspor 0:10

76e minuut.
Sandalcı rent richting de bal. Bastos Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Bastos Martínez passt de bal met de wreef. Antonescu rent richting de bal. Antonescu schiet op doel. Küllü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Carrasco probeert naar een medespeler te passen. Tshisikhawe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karay. Karay krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

85e minuut.
Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez passt de bal in één keer door. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu draait met de bal, schiet en ... Karakoçoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Küllü bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Tukaspor 0:11

87e minuut.
Sandalcı heeft problemen om de bal te vangen. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu probeert naar een medespeler te passen. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Erpençe rent richting de bal. Campbell-Ryce verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell-Ryce geeft een lange en hoge pass. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Tshisikhawe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshisikhawe met een sublieme pass. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez schiet op doel. Küllü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Tukaspor 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuzuluspor 75%, Tukaspor 25%.
kuzuluspor - Tukaspor 0:12