Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ömer City BMW E30
Vin Vin Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
26 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 17.7
good Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bodur probeert naar een medespeler te passen. Demli rent richting de bal. Demli geeft een lange en hoge pass. Daar is Bodur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Tunçoğlu met een snelle inworp. Prałatowicz speelt de bal door. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi schiet op doel. Ersönmez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kuterman met de inworp. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi probeert naar een medespeler te passen. Bodur is nu in balbezit. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - BMW E30 1:0

11e minuut.
Kermes probeert naar een medespeler te passen. Fiřt rent richting de bal. Fiřt geeft een lange en hoge pass. Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Yakışıklı speelt de bal door. Demli is nu in balbezit. Demli passt de bal met de wreef. Bodur is nu in balbezit. Bodur schiet op doel. Ersönmez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Feri bereikt de bal nog maar net als eerste. Aversano geeft de bal voor. Eltem heeft problemen om de bal te vangen. Bodur is nu in balbezit. Bodur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - BMW E30 2:0

21e minuut.
Feri geeft een lange en hoge pass. Daar is Demli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eltem rent richting de bal. Demli verovert de bal door een tackle van achteren. Demli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Yardım bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli verovert de bal door een tackle van achteren. Demli speelt de bal door. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Kermesoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi geeft de bal voor. Bodur is nu in balbezit. Bodur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Feri rent richting de bal. Prałatowicz rent richting de bal. Prałatowicz geeft de bal voor. Bodur is nu in balbezit. Bodur draait met de bal, schiet en ... Ersönmez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ömer City 45%, BMW E30 55%.
Ömer City - BMW E30 2:0

50e minuut.
Aversano geeft de bal voor. Yardım rent richting de bal. Yardım speelt de bal door. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Kılınçoğlu rent richting de bal. Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi passt de bal zonder na te denken. Bodur is nu in balbezit. Bodur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Slawik geeft de bal voor. Tekerlekçi kopt de bal weg. Daar is Bodur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodur haalt uit met een fantastische trap. Ersönmez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Başak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demli is nu in balbezit. Demli passt de bal in één keer door. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur haalt uit met een fantastische trap. Ersönmez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Inworp. Tunçoğlu met de inworp. Kermes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermes passt de bal in één keer door. Başak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Aversano met een harde bal richting middenveld. Bodur kopt de bal weg. Daar is Kılınçoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi haalt uit met een fantastische trap. Ersönmez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Demli is nu in balbezit. Demli passt de bal zonder na te denken. Tekerlekçi is nu in balbezit. Bodur is nu in balbezit. Bodur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - BMW E30 3:0

83e minuut.
Fiřt is nu in balbezit. Tunçoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tunçoğlu geeft een lange en hoge pass. Bahadır is nu in balbezit. Bahadır haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - BMW E30 3:1

86e minuut.
Bahadır passt de bal zonder na te denken. Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi passt de bal zonder na te denken. Demli is nu in balbezit. Demli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Bahadır is nu in balbezit. Bahadır passt de bal in één keer door. Daar is Başak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demli is nu in balbezit. Demli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ömer City 40%, BMW E30 60%.
Ömer City - BMW E30 3:1