Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haktan Antİstanbul_sk
Normal Tactiek tec2021
36% Balbezit 64%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 34.6
average Schieten good
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
İnanır bereikt de bal nog maar net als eerste. Rañileufu verovert de bal door een tackle van achteren. Rañileufu passt de bal zonder na te denken. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ekşimez trapt de bal weg van het doel. Ürküm kopt de bal weg. Daar is Özdem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özdem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sulak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rañileufu verovert de bal door een tackle van achteren. Rañileufu passt de bal in één keer door. Özdem is nu in balbezit. Özdem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gürpınar rent richting de bal. Gürpınar geeft een hoge lob. Özdem rent richting de bal. Özdem draait met de bal, schiet en ... Ekşimez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haktan - Antİstanbul_sk 0:1

17e minuut.
Rañileufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Mugri rent richting de bal. Abdu Mugri passt de bal met de wreef. Gürpınar rent richting de bal. Gürpınar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Abdu Mugri met een sublieme pass. Gürpınar heeft problemen om de bal te vangen. Göktürk is nu in balbezit. Gürpınar verovert de bal door een tackle van achteren. Gürpınar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Khchoyan rent richting de bal. Khchoyan speelt de bal door. Abdu Mugri met een sublieme pass. Gürpınar rent richting de bal. Gürpınar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Özdem is nu in balbezit. Sulak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdem onderschept slim de pass. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap. Ekşimez bokst de bal weg.

34e minuut.
Şuayipoğlu geeft een lange en hoge pass. Süleymanoğlu kopt de bal weg. Daar is Sulak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Khchoyan geeft een hoge lob. Şuayipoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar schiet op doel. Ekşimez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haktan - Antİstanbul_sk 0:2

41e minuut.
İnanır bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu verovert de bal door een tackle van achteren. Aspiazu speelt de bal door. Gürpınar rent richting de bal. Gürpınar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Khchoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khchoyan speelt de bal door. Gürpınar is nu in balbezit. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap. Şuayipoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haktan 92%, Antİstanbul_sk 8%.
Haktan - Antİstanbul_sk 0:2

49e minuut.
İstanbullu is nu in balbezit. Gürpınar onderschept slim de pass. Klungelig pakt Özdem de bal. Gürpınar is nu in balbezit. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ekşimez trapt de bal weg. Inworp. Aspiazu met de inworp. Khchoyan heeft problemen om de bal te vangen. Khchoyan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Ekşimez trapt de bal weg. Ürküm kopt de bal weg. Özdem is nu in balbezit. Özdem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Şuayipoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuayipoğlu geeft de bal voor. Khchoyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu schiet op doel. Ekşimez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Haktan - Antİstanbul_sk 0:3

73e minuut.
Rañileufu speelt de bal door. Abdu Mugri is nu in balbezit. Abdu Mugri geeft de bal voor. Özdem rent richting de bal. Özdem haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Özdem rent richting de bal. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdem verovert de bal door een tackle van achteren. Özdem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rañileufu geeft een hoge lob. Sulak probeert de bal aan de voet te houden. Gürpınar rent richting de bal. Gürpınar draait met de bal, schiet en ... Ekşimez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Haktan - Antİstanbul_sk 0:4

89e minuut.
Khchoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khchoyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt San Lorenzo de bal. San Lorenzo met een sublieme pass. Aspiazu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haktan 92%, Antİstanbul_sk 8%.
Haktan - Antİstanbul_sk 0:4