Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RÜZGAR FC Tukaspor
Normal Tactiek tukas
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 40.3
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Carrasco is nu in balbezit. Carrasco geeft een hoge lob. Bastos Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Bastos Martínez schiet op doel. Değirmendereli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Tukaspor 0:1

4e minuut.
Parini passt de bal in één keer door. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu draait met de bal, schiet en ... Kıbrıslı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Savaşır met een sublieme pass. Chatzis is nu in balbezit. Sermetoğlu is nu in balbezit. Chatzis verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Taurus kopt de bal weg. Chatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzis probeert naar een medespeler te passen. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bilgen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zıbar komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Savaşır verovert de bal door een tackle van achteren. Savaşır probeert naar een medespeler te passen. Antonescu rent richting de bal. Antonescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Chatzis geeft een hoge lob. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez geeft de bal voor. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sermetoğlu passt de bal in één keer door. Etxarri rent richting de bal. Etxarri geeft de bal voor. Bastos Martínez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Tukaspor 0:2

17e minuut.
Parini is nu in balbezit. Parini geeft een hoge lob. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Tukaspor 0:3

20e minuut.
Savaşır geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tshisikhawe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Değirmendereli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Parini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kókai komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Kıpırdamaz geeft een hoge lob. Inworp. Tshisikhawe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kókai passt de bal in één keer door. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bastos Martínez de bal. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Değirmendereli trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Etxarri met de inworp. Klungelig pakt Tshisikhawe de bal. Tshisikhawe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tshisikhawe geeft de bal voor. Bastos Martínez controleert de bal met de borst. Bastos Martínez met een sublieme pass. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Antonescu rent richting de bal. Antonescu passt de bal met de wreef. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez schiet op doel. Değirmendereli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Tukaspor 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RÜZGAR FC 82%, Tukaspor 18%.
RÜZGAR FC - Tukaspor 0:4

50e minuut.
Inworp. Taurus met de inworp. Kókai geeft de bal voor. Tshisikhawe is nu in balbezit. Tshisikhawe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Carrasco speelt de bal door. Antonescu is nu in balbezit. Kıpırdamaz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Antonescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bastos Martínez neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Tukaspor 0:5

56e minuut.
Katipalioğulları heeft problemen om de bal te vangen. de Mato Grosso do Sul onderschept slim de pass. de Mato Grosso do Sul geeft een lange en hoge pass. Bastos Martínez kan de bal niet met de borst controleren. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Değirmendereli trapt de bal weg van het doel. Tshisikhawe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshisikhawe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kıbrıslı rent richting de bal. Bastos Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap. Değirmendereli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Tukaspor 0:6

66e minuut.
Kókai heeft problemen om de bal te vangen. Kókai met een sublieme pass. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Tukaspor 0:7

67e minuut.
Zıbar is nu in balbezit. Bastos Martínez rent richting de bal. Zıbar onderschept slim de pass. Antonescu onderschept slim de pass. Antonescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Tukaspor 0:8

71e minuut.
Etxarri kopt de bal weg. Chatzis geeft de bal voor. Kıbrıslı heeft problemen om de bal te vangen. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Kókai passt de bal in één keer door. Bastos Martínez speelt de bal door. Antonescu rent richting de bal. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Tukaspor 0:9

89e minuut.
Carrasco met een snelle inworp. Chatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzis passt de bal in één keer door. Antonescu rent richting de bal. Antonescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Tukaspor 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RÜZGAR FC 80%, Tukaspor 20%.
RÜZGAR FC - Tukaspor 0:10