Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kuzuluspor kirikhanspor
Normal Tactiek 343
35% Balbezit 65%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 42.9
slecht Schieten goed
waardeloos Passen goed
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Kolbusz probeert naar een medespeler te passen. Afentoulidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Afentoulidis probeert naar een medespeler te passen. Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasily haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Vasily schiet op doel. Öztonga probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Afentoulidis zal de hoekschop nemen. Vasily maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Lasterowicz kopt de bal weg. Karay bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy onderschept slim de pass. Azərsoy draait met de bal, schiet en ... Vurduk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - kirikhanspor 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Azərsoy de bal. Azərsoy probeert naar een medespeler te passen. Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasily schiet op doel. Vurduk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - kirikhanspor 0:2

17e minuut.
Klungelig pakt Azərsoy de bal. Azərsoy geeft een lange en hoge pass. Karay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasily schiet op doel. Vurduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Frazzetto geeft de bal voor. Azərsoy kopt de bal weg. Vasily rent richting de bal. Vasily schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sandalcı de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - kirikhanspor 0:3

24e minuut.
Karolkiewicz speelt de bal door. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy passt de bal in één keer door. Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasily haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ekşinç heeft problemen om de bal te vangen. Sandalcı rent richting de bal. Lasterowicz met een sublieme pass. Azərsoy rent richting de bal. Azərsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - kirikhanspor 0:4

32e minuut.
Kolbusz speelt de bal door. Karolkiewicz is nu in balbezit. Karolkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Vasily is nu in balbezit. Vasily haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - kirikhanspor 0:5

38e minuut.
Vasily draait met de bal, schiet en ... Öztonga probeert de bal aan de voet te houden. Afentoulidis is nu in balbezit. Afentoulidis geeft de bal voor. Vasily springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuzuluspor 71%, kirikhanspor 29%.
kuzuluspor - kirikhanspor 0:5

48e minuut.
Codecà is nu in balbezit. Lasterowicz probeert naar een medespeler te passen. Vasily is nu in balbezit. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Azərsoy de bal. Azərsoy geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Vurduk trapt de bal weg van het doel. Lasterowicz kopt de bal weg. Vurduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vurduk speelt de bal door. Karolkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz passt de bal zonder na te denken. Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rüzgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy onderschept slim de pass. Azərsoy probeert naar een medespeler te passen. Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasily draait met de bal, schiet en ... Paal! Vurduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Vasily verovert de bal door een tackle van achteren. Afentoulidis rent richting de bal. Afentoulidis speelt de bal door. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - kirikhanspor 0:6

57e minuut.
Durmaz passt de bal zonder na te denken. Öztonga heeft problemen om de bal te vangen. Sandalcı is nu in balbezit. Azərsoy onderschept slim de pass. Azərsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Azərsoy rent richting de bal. Kurul schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Azərsoy raakt geblesseerd tijdens het duel. Afentoulidis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vasily rent richting de bal. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - kirikhanspor 0:7

65e minuut.
Afentoulidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasterowicz rent richting de bal. Sandalcı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandalcı krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Daar is Azərsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azərsoy passt de bal met de wreef. Vasily is nu in balbezit. Vasily schiet op doel. Na een snelle pass probeert Karay de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karolkiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vasily is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - kirikhanspor 0:8

76e minuut.
Lasterowicz passt de bal in één keer door. Karay rent richting de bal. Azərsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Azərsoy heeft problemen om de bal te vangen. Azərsoy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Azərsoy rent richting de bal. Azərsoy passt de bal in één keer door. Vasily is nu in balbezit. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy schiet op doel. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Afentoulidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Afentoulidis passt de bal in één keer door. Azərsoy rent richting de bal. Azərsoy draait met de bal, schiet en ... Vurduk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - kirikhanspor 0:9

82e minuut.
Karolkiewicz met de inworp. Azərsoy rent richting de bal. Azərsoy passt de bal in één keer door. Daar is Vasily, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasily draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doeltrap. Karay trapt de bal weg van het doel. Codecà kopt de bal weg. Azərsoy rent richting de bal. Azərsoy haalt uit met een fantastische trap. Vurduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - kirikhanspor 0:10

86e minuut.
Karay is nu in balbezit. Karay geeft de bal voor. Lasterowicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Vasily de bal. Vasily draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - kirikhanspor 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuzuluspor 82%, kirikhanspor 18%.
kuzuluspor - kirikhanspor 0:11