Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antİstanbul_sk BMW E30
tec2021 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kuterman rent richting de bal. Aspiazu onderschept slim de pass. Aspiazu probeert naar een medespeler te passen. Gürpınar rent richting de bal. Gürpınar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Inworp. San Lorenzo met een snelle inworp. Aspiazu met een sublieme pass. Özdem rent richting de bal. Özdem schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Özdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kılınçoğlu trapt de bal weg van het doel. Rañileufu kopt de bal weg. Özdem rent richting de bal. Özdem draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ersönmez probeert naar een medespeler te passen. Aspiazu kan de bal niet met de borst controleren. Aspiazu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gürpınar de bal. Gürpınar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Khchoyan is nu in balbezit. Rañileufu is nu in balbezit. Khchoyan met een sublieme pass. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antİstanbul_sk - BMW E30 1:0

19e minuut.
Rañileufu met een sublieme pass. Başak bereikt de bal nog maar net als eerste. Başak passt de bal zonder na te denken. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar schiet op doel. De bal raakt de paal. Özdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antİstanbul_sk - BMW E30 2:0

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kılınçoğlu trapt de bal weg van het doel. Rañileufu kopt de bal weg. Özdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Antİstanbul_sk - BMW E30 3:0

33e minuut.
Kuterman rent richting de bal. Kuterman geeft de bal voor. Yakışıklı kopt de bal weg. Özdem is nu in balbezit. Özdem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rañileufu met een sublieme pass. Kuterman is nu in balbezit. Kuterman met een sublieme pass. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
San Lorenzo onderschept slim de pass. San Lorenzo met een sublieme pass. Gürpınar rent richting de bal. Gürpınar draait met de bal, schiet en ... Eltem probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antİstanbul_sk - BMW E30 4:0

42e minuut.
Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu met een sublieme pass. Abdu Mugri speelt de bal door. Gürpınar rent richting de bal. Gürpınar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Aspiazu passt de bal met de wreef. Daar is Özdem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kermesoğlu is nu in balbezit. Özdem verovert de bal door een tackle van achteren. Özdem schiet op doel. Ersönmez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antİstanbul_sk 15%, BMW E30 85%.
Antİstanbul_sk - BMW E30 4:0

49e minuut.
Khchoyan onderschept slim de pass. Rañileufu is nu in balbezit. Rañileufu speelt de bal door. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gürpınar rent richting de bal. Gürpınar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antİstanbul_sk - BMW E30 5:0

52e minuut.
Kermes kopt de bal weg. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Khchoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khchoyan geeft de bal voor. Gürpınar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Özdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdem passt de bal zonder na te denken. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar draait met de bal, schiet en ... Ersönmez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antİstanbul_sk - BMW E30 6:0

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. San Lorenzo met een snelle inworp. Aspiazu speelt de bal door. Özdem is nu in balbezit. Özdem draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Antİstanbul_sk - BMW E30 7:0

83e minuut.
Kermes passt de bal in één keer door. Özdem heeft problemen om de bal te vangen. Gürpınar is nu in balbezit. Özdem is nu in balbezit. Özdem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antİstanbul_sk - BMW E30 8:0

86e minuut.
Gürpınar heeft problemen om de bal te vangen. Özdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar is nu in balbezit. Özdem is nu in balbezit. Özdem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Aspiazu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khchoyan probeert naar een medespeler te passen. Gürpınar rent richting de bal. Gürpınar schiet op doel. Eltem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antİstanbul_sk - BMW E30 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antİstanbul_sk 19%, BMW E30 81%.
Antİstanbul_sk - BMW E30 9:0