Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RÜZGAR FC Ömer City
Normal Tactiek Vin Vin
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 28
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 36.8
poor Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen good


4e minuut.
Semiren is nu in balbezit. Tekerlekçi rent richting de bal. Sermetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat onderschept slim de pass. Açıkkanat schiet op doel. Paal!

6e minuut.
Azim rent richting de bal. Gazcı begaat een overtreding. Azim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Azim met een snel genomen vrije trap. Tekerlekçi controleert de bal met de borst. Semiren rent richting de bal. Semiren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Demli geeft een hoge lob. Tekerlekçi kopt de bal weg. Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat verovert de bal door een tackle van achteren. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Tekerlekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Tekerlekçi passt de bal zonder na te denken. Semiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Semiren draait met de bal, schiet en ... Değirmendereli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Demli rent richting de bal. Klungelig pakt Demli de bal. Demli passt de bal in één keer door. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat haalt uit met een fantastische trap. Değirmendereli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Həsənli passt de bal zonder na te denken. Daar is Semiren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilgen begaat een overtreding. Semiren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Həsənli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Ömer City 0:1

24e minuut.
Kıpırdamaz onderschept slim de pass. Kıpırdamaz passt de bal met de wreef. Daar is Bilgen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semiren rent richting de bal. Semiren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kıbrıslı is nu in balbezit. Tekerlekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Tekerlekçi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Ömer City 0:2

41e minuut.
Semiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ... Kıpırdamaz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Ömer City 0:3

45e minuut.
Həsənli passt de bal zonder na te denken. Katipalioğulları rent richting de bal. Ceviz begaat een overtreding. Ceviz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RÜZGAR FC 76%, Ömer City 24%.
RÜZGAR FC - Ömer City 0:3

47e minuut.
Tekerlekçi is nu in balbezit. Kıpırdamaz rent richting de bal. Tekerlekçi onderschept slim de pass. Semiren is nu in balbezit. Semiren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Semiren speelt de bal door. Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi passt de bal met de wreef. Semiren is nu in balbezit. Semiren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Arınç rent richting de bal. Arınç passt de bal zonder na te denken. Azim bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Arınç is nu in balbezit. Arınç geeft de bal voor. Semiren rent richting de bal. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Demli met de inworp. Həsənli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sermetoğlu. Həsənli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Həsənli kan niet meer verder spelen. Kalan komt het veld opgelopen. Demli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tekerlekçi kopt de bal weg. Bilgen heeft problemen om de bal te vangen. Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Ömer City 0:4

71e minuut.
Açıkkanat is nu in balbezit. Açıkkanat geeft een lange en hoge pass. Kıpırdamaz controleert de bal met de borst. Semiren is nu in balbezit. Semiren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Ömer City 0:5

74e minuut.
Klungelig pakt Bilgen de bal. Kalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalan geeft de bal voor. Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Semiren speelt de bal door. Savaşır bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat onderschept slim de pass. Açıkkanat haalt uit met een fantastische trap. Kıpırdamaz probeert de bal aan de voet te houden. Değirmendereli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Ömer City 0:6

81e minuut.
Bilgen rent richting de bal. Kalan verovert de bal door een tackle van achteren. Kalan speelt de bal door. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tekerlekçi passt de bal met de wreef. Açıkkanat is nu in balbezit. Semiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Ömer City 0:7

84e minuut.
Inworp. Arınç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalan probeert naar een medespeler te passen. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat schiet op doel. Değirmendereli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Ömer City 0:8

89e minuut.
Ceviz geeft een hoge lob. Semiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Semiren passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Açıkkanat de bal. Açıkkanat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RÜZGAR FC 79%, Ömer City 21%.
RÜZGAR FC - Ömer City 0:8