Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kuzuluspor Antİstanbul_sk
Normal Tactiek tec2021
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 34.5
poor Schieten good
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Rañileufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Rañileufu geeft de bal voor. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Montaño geeft een lange en hoge pass. Karay geeft de bal voor. Inworp. Khchoyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aspiazu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
San Lorenzo geeft de bal voor. Gürpınar is nu in balbezit. Gürpınar met een sublieme pass. Özdem rent richting de bal. Özdem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Vurduk speelt de bal door. Khchoyan kopt de bal weg. Rüzgar heeft problemen om de bal te vangen. Özdem rent richting de bal. Özdem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sandalcı kopt de bal weg. Khchoyan rent richting de bal. Khchoyan geeft de bal voor. Gürpınar rent richting de bal. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Abdu Mugri met een sublieme pass. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu speelt de bal door. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar draait met de bal, schiet en ... Vurduk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Özdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Antİstanbul_sk 0:1

23e minuut.
Sumbas speelt de bal door. Durmaz met een sublieme pass. Kurul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar onderschept slim de pass. Gürpınar schiet op doel. Vurduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Antİstanbul_sk 0:2

25e minuut.
Abdu Mugri bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Mugri probeert naar een medespeler te passen. Özdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar schiet op doel. Vurduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Aspiazu kopt de bal weg. Özdem is nu in balbezit. Özdem passt de bal met de wreef. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Antİstanbul_sk 0:3

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. San Lorenzo met een snelle inworp. Aspiazu met een sublieme pass. Gürpınar rent richting de bal. Gürpınar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Durmaz passt de bal met de wreef. Khchoyan rent richting de bal. Khchoyan met een sublieme pass. Özdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Antİstanbul_sk 0:4

36e minuut.
Öztonga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abdu Mugri met een snelle inworp. Rañileufu rent richting de bal. Rañileufu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuzuluspor 87%, Antİstanbul_sk 13%.
kuzuluspor - Antİstanbul_sk 0:4

47e minuut.
Khchoyan rent richting de bal. Khchoyan geeft een lange en hoge pass. Gürpınar is nu in balbezit. Gürpınar geeft een hoge lob. Vurduk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Antİstanbul_sk 0:5

52e minuut.
Rüzgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüzgar geeft een hoge lob. Khchoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu geeft de bal voor. Vurduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Khchoyan geeft de bal voor. Kurul probeert de bal aan de voet te houden. Gürpınar rent richting de bal. Özdem is nu in balbezit. Özdem draait met de bal, schiet en ... Vurduk bokst de bal weg.

60e minuut.
Kurul verovert de bal door een tackle van achteren. Gürpınar onderschept slim de pass. Gürpınar passt de bal met de wreef. Özdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Abdu Mugri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rañileufu is nu in balbezit. Rañileufu geeft een lange en hoge pass. Özdem is nu in balbezit. Özdem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Vurduk trapt de bal weg. Abdu Mugri kopt de bal weg. Özdem heeft problemen om de bal te vangen. Gürpınar is nu in balbezit. Gürpınar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Sumbas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zárate geeft de bal voor. Daar is Öztonga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vurduk met een harde bal richting middenveld. Aspiazu kopt de bal weg. Özdem is nu in balbezit. Özdem haalt uit met een fantastische trap. Paal!

82e minuut.
Daar is Sandalcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rañileufu is nu in balbezit. Özdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar rent richting de bal. Gürpınar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Antİstanbul_sk 0:6

83e minuut.
Özdem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Menicucci komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Abdu Mugri probeert naar een medespeler te passen. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abdu Mugri zal de hoekschop nemen. Menicucci maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuzuluspor 84%, Antİstanbul_sk 16%.
kuzuluspor - Antİstanbul_sk 0:6