Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tukaspor Haktan
tukas Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.8 gemiddelde waardering 17.5
very good Schieten average
good Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


3e minuut.
Sulak heeft problemen om de bal te vangen. Chatzis rent richting de bal. Chatzis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bastos Martínez de bal. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Göktürk kopt de bal weg. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzis met een sublieme pass. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ekşimez probeert naar een medespeler te passen. Sarp kopt de bal weg. Chatzis geeft een lange en hoge pass. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Chatzis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tshisikhawe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshisikhawe passt de bal met de wreef. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap. Ekşimez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - Haktan 1:0

22e minuut.
İstanbullu rent richting de bal. Bastos Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Bastos Martínez passt de bal met de wreef. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ekşimez met een harde bal richting middenveld. Campbell-Ryce kopt de bal weg. Bastos Martínez probeert de bal aan de voet te houden. Tshisikhawe bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tshisikhawe neemt de hoekschop. Sulak kan de bal niet met de borst controleren. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez schiet op doel. Ekşimez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - Haktan 2:0

26e minuut.
Taurus kopt de bal weg. İnanır heeft problemen om de bal te vangen. Tshisikhawe is nu in balbezit. Tshisikhawe draait met de bal, schiet en ... Ekşimez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - Haktan 3:0

31e minuut.
Sarp is nu in balbezit. Parini onderschept slim de pass. Parini passt de bal met de wreef. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap. Ekşimez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - Haktan 4:0

33e minuut.
Tshisikhawe geeft een lange en hoge pass. Antonescu heeft problemen om de bal te vangen. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ... Şuayipoğlu controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Parini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Antonescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Carrasco onderschept slim de pass. Chatzis probeert naar een medespeler te passen. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ürküm geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tshisikhawe met een snelle inworp. Klungelig pakt Bastos Martínez de bal. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Doeltrap. Ekşimez trapt de bal weg van het doel. Parini kopt de bal weg. Antonescu rent richting de bal. Antonescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tshisikhawe passt de bal met de wreef. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez met een sublieme pass. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - Haktan 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tukaspor 17%, Haktan 83%.
Tukaspor - Haktan 5:0

52e minuut.
Tshisikhawe is nu in balbezit. Tshisikhawe passt de bal in één keer door. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - Haktan 6:0

56e minuut.
Şuayipoğlu is nu in balbezit. Şuayipoğlu geeft de bal voor. Campbell-Ryce kopt de bal weg. Tshisikhawe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshisikhawe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - Haktan 7:0

57e minuut.
Sarp speelt de bal door. Klungelig pakt Güneşoğlu de bal. Tshisikhawe rent richting de bal. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - Haktan 8:0

60e minuut.
Ekşimez met een harde bal richting middenveld. Chatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzis met een sublieme pass. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ... Ekşimez bokst de bal weg.

64e minuut.
Sulak bereikt de bal nog maar net als eerste. Parini rent richting de bal. Parini speelt de bal door. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
de Mato Grosso do Sul met een sublieme pass. Parini rent richting de bal. Parini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chatzis de bal. Chatzis speelt de bal door. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Unsuz kopt de bal weg. Parini speelt de bal door. İnanır heeft problemen om de bal te vangen. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - Haktan 9:0

71e minuut.
Parini verovert de bal door een tackle van achteren. Parini passt de bal met de wreef. İnanır rent richting de bal. Antonescu verovert de bal door een tackle van achteren. Antonescu geeft een hoge lob. Ekşimez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - Haktan 10:0

73e minuut.
İstanbullu passt de bal met de wreef. İnanır rent richting de bal. Tshisikhawe onderschept slim de pass. Tshisikhawe passt de bal met de wreef. Chatzis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Antonescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonescu probeert naar een medespeler te passen. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Sarp rent richting de bal. Chatzis verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzis geeft een lange en hoge pass. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez geeft een hoge lob. Paal!

85e minuut.
Taurus bereikt de bal nog maar net als eerste. Taurus geeft een lange en hoge pass. Ürküm kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bastos Martínez de bal onder controle te krijgen. Bastos Martínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - Haktan 11:0

86e minuut.
Süleymanoğlu passt de bal met de wreef. Tshisikhawe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshisikhawe speelt de bal door. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ekşimez met een harde bal richting middenveld. Chatzis probeert naar een medespeler te passen. Antonescu rent richting de bal. Antonescu draait met de bal, schiet en ... Ekşimez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bastos Martínez rent richting de bal. Bastos Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - Haktan 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tukaspor 17%, Haktan 83%.
Tukaspor - Haktan 12:0