Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antİstanbul_sk RÜZGAR FC
tec2021 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.6 gemiddelde waardering 17
good Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
San Lorenzo met een snelle inworp. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu passt de bal met de wreef. Menicucci rent richting de bal. Menicucci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Aspiazu met de inworp. Khchoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khchoyan probeert naar een medespeler te passen. Gürpınar rent richting de bal. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Değirmendereli met een harde bal richting middenveld. Aspiazu kopt de bal weg. Menicucci is nu in balbezit. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar schiet op doel. Değirmendereli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Kıbrıslı geeft een hoge lob. Inworp. Zárate met de inworp. Abdu Mugri is nu in balbezit. Abdu Mugri geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Yağmurca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zárate met de inworp. Abdu Mugri bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Mugri geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Sermetoğlu rent richting de bal. Sermetoğlu passt de bal met de wreef. Abdu Mugri speelt de bal door. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antİstanbul_sk - RÜZGAR FC 1:0

28e minuut.
Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu passt de bal zonder na te denken. Gürpınar heeft problemen om de bal te vangen. Gürpınar schiet op doel. Değirmendereli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antİstanbul_sk - RÜZGAR FC 2:0

30e minuut.
Menicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rañileufu verovert de bal door een tackle van achteren. Menicucci is nu in balbezit. Menicucci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Menicucci is nu in balbezit. Menicucci probeert naar een medespeler te passen. Gürpınar is nu in balbezit. Gürpınar schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Savaşır met een sublieme pass. Daar is Khchoyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sermetoğlu begaat een overtreding. Sermetoğlu krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Rañileufu probeert naar een medespeler te passen. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar passt de bal in één keer door. Menicucci rent richting de bal. Menicucci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Antİstanbul_sk - RÜZGAR FC 3:0

45e minuut.
Yağmurca met de inworp. Abdu Mugri rent richting de bal. Abdu Mugri probeert naar een medespeler te passen. Menicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicucci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antİstanbul_sk 13%, RÜZGAR FC 87%.
Antİstanbul_sk - RÜZGAR FC 3:0

50e minuut.
Kioris speelt de bal door. Taşkıner heeft problemen om de bal te vangen. Khchoyan geeft een lange en hoge pass. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu geeft de bal voor. Değirmendereli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Menicucci bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Antİstanbul_sk - RÜZGAR FC 4:0

57e minuut.
Sermetoğlu met een sublieme pass. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu passt de bal met de wreef. Menicucci rent richting de bal. Menicucci geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gürpınar rent richting de bal. Gürpınar schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Rañileufu passt de bal zonder na te denken. Khchoyan rent richting de bal. Khchoyan geeft een lange en hoge pass. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antİstanbul_sk - RÜZGAR FC 5:0

65e minuut.
Aspiazu verovert de bal door een tackle van achteren. Aspiazu geeft de bal voor. Gürpınar probeert de bal aan de voet te houden. Menicucci is nu in balbezit. Menicucci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Katipalioğulları bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Mugri onderschept slim de pass. Abdu Mugri met een sublieme pass. Gürpınar is nu in balbezit. Gürpınar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kıbrıslı trapt de bal weg van het doel. Abdu Mugri met een sublieme pass. Menicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Zárate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdu Mugri is nu in balbezit. Abdu Mugri passt de bal zonder na te denken. Gürpınar is nu in balbezit. Gürpınar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antİstanbul_sk - RÜZGAR FC 6:0

77e minuut.
Inworp. Aspiazu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rañileufu geeft een hoge lob. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdu Mugri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gürpınar controleert de bal met de borst. Gürpınar schiet op doel. Kıbrıslı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antİstanbul_sk - RÜZGAR FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antİstanbul_sk 16%, RÜZGAR FC 84%.
Antİstanbul_sk - RÜZGAR FC 7:0