Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RÜZGAR FC Antİstanbul_sk
Normal Tactiek tec2021
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 34.8
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Değirmendereli trapt de bal weg. Khchoyan kopt de bal weg. Savaşır kan de bal niet met de borst controleren. Aspiazu geeft de bal voor. Değirmendereli bokst de bal weg. Gürpınar rent richting de bal. Gürpınar draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Antİstanbul_sk 0:1

4e minuut.
Rañileufu geeft de bal voor. Gürpınar is nu in balbezit. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap. Kıpırdamaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Antİstanbul_sk 0:2

5e minuut.
Sermetoğlu geeft een hoge lob. Zárate rent richting de bal. Zárate speelt de bal door. Menicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Antİstanbul_sk 0:3

9e minuut.
Khchoyan is nu in balbezit. Khchoyan probeert naar een medespeler te passen. Abdu Mugri met een sublieme pass. Menicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicucci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gürpınar met een sublieme pass. Menicucci is nu in balbezit. Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicucci verovert de bal door een tackle van achteren. Menicucci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Yağmurca heeft problemen om de bal te vangen. Bilgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar onderschept slim de pass. Gürpınar draait met de bal, schiet en ... Değirmendereli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Antİstanbul_sk 0:4

20e minuut.
Inworp. San Lorenzo met de inworp. Aspiazu probeert naar een medespeler te passen. Menicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Antİstanbul_sk 0:5

21e minuut.
Katipalioğulları probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdu Mugri rent richting de bal. Abdu Mugri passt de bal met de wreef. Gürpınar is nu in balbezit. Gürpınar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gürpınar probeert naar een medespeler te passen. Menicucci rent richting de bal. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicucci rent richting de bal. Menicucci haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Değirmendereli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Aspiazu geeft de bal voor. Gürpınar is nu in balbezit. Gürpınar met een sublieme pass. Menicucci is nu in balbezit. Menicucci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Antİstanbul_sk 0:6

32e minuut.
Kıpırdamaz probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abdu Mugri zal de hoekschop nemen. Menicucci krijgt zijn hoofd ertegen. Değirmendereli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Antİstanbul_sk 0:7

34e minuut.
Abdu Mugri rent richting de bal. Abdu Mugri met een sublieme pass. Menicucci rent richting de bal. Menicucci haalt uit met een fantastische trap. Değirmendereli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Antİstanbul_sk 0:8

36e minuut.
Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkıner verovert de bal door een tackle van achteren. Taşkıner speelt de bal door. Menicucci rent richting de bal. Menicucci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RÜZGAR FC 79%, Antİstanbul_sk 21%.
RÜZGAR FC - Antİstanbul_sk 0:8

47e minuut.
Rañileufu met een sublieme pass. Kıbrıslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar verovert de bal door een tackle van achteren. Gürpınar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Antİstanbul_sk 0:9

52e minuut.
Rañileufu is nu in balbezit. Bilgen onderschept slim de pass. Bilgen passt de bal zonder na te denken. Gürpınar rent richting de bal. Gürpınar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aspiazu met een snelle inworp. Khchoyan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Antİstanbul_sk 0:10

55e minuut.
Khchoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khchoyan geeft een lange en hoge pass. Menicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicucci haalt uit met een fantastische trap. Daar is Kıbrıslı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Gürpınar verovert de bal door een tackle van achteren. Gürpınar probeert naar een medespeler te passen. Menicucci rent richting de bal. Menicucci schiet op doel. Kıpırdamaz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Yağmurca passt de bal in één keer door. Rañileufu is nu in balbezit. Rañileufu met een sublieme pass. Menicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Antİstanbul_sk 0:11

67e minuut.
Bilgen passt de bal met de wreef. Khchoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khchoyan passt de bal in één keer door. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Klungelig pakt Taşkıner de bal. Khchoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khchoyan passt de bal zonder na te denken. Gürpınar rent richting de bal. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Değirmendereli met een harde bal richting middenveld. Aspiazu kopt de bal weg. Menicucci rent richting de bal. Menicucci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Yağmurca is nu in balbezit. Gürpınar rent richting de bal. Gürpınar passt de bal in één keer door. Menicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicucci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Abdu Mugri met een sublieme pass. San Lorenzo rent richting de bal. San Lorenzo geeft een lange en hoge pass. Gürpınar rent richting de bal. Gürpınar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Antİstanbul_sk 0:12

85e minuut.
Yağmurca bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Mugri verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Mugri met een sublieme pass. Menicucci is nu in balbezit. Menicucci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RÜZGAR FC - Antİstanbul_sk 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RÜZGAR FC 87%, Antİstanbul_sk 13%.
RÜZGAR FC - Antİstanbul_sk 0:13