Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ömer City kuzuluspor
Vin Vin Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
42 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 18.7
solid Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Tekerlekçi passt de bal in één keer door. Altınok rent richting de bal. Altınok passt de bal met de wreef. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur draait met de bal, schiet en ... Vurduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Ekşinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat onderschept slim de pass. Açıkkanat passt de bal in één keer door. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Arınç neemt de hoekschop. Bodur is nu in balbezit. Ekşinç maakt een afschuwelijke overtreding. Ekşinç krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi passt de bal met de wreef. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur haalt uit met een fantastische trap. Vurduk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - kuzuluspor 1:0

17e minuut.
Kurul bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi onderschept slim de pass. Öztonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi onderschept slim de pass. Tekerlekçi haalt uit met een fantastische trap. Vurduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Tekiray verovert de bal door een tackle van achteren. Ekşinç rent richting de bal. Tekiray begaat een overtreding. Tekiray krijgt een gele kaart. Ekşinç is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ekşinç zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Berken geeft een lange en hoge pass. Tekiray heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Erpençe neemt de hoekschop. Şenses speelt de bal door. Bodur kopt de bal weg. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi schiet op doel. Öztonga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vurduk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - kuzuluspor 2:0

32e minuut.
Arınç passt de bal in één keer door. Açıkkanat rent richting de bal. Bodur is nu in balbezit. Bodur draait met de bal, schiet en ... Karay probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Açıkkanat geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sandalcı de bal. Bodur rent richting de bal. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - kuzuluspor 3:0

37e minuut.
Arınç rent richting de bal. Arınç met een sublieme pass. Azim rent richting de bal. Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi schiet op doel. Vurduk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Öztonga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur draait met de bal, schiet en ... Vurduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vurduk niet meer kan verder spelen. Küllü komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Altınok met een sublieme pass. Bodur is nu in balbezit. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Kalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandalcı is nu in balbezit. Kalan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandalcı wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sandalcı kan niet meer verder spelen. Ertelemez komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Tekerlekçi kopt de bal weg. Daar is Açıkkanat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Açıkkanat probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bodur de bal. Bodur haalt uit met een fantastische trap. Küllü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Altınok zal de hoekschop nemen. Arınç is nu in balbezit. Arınç geeft een lange en hoge pass. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ömer City 30%, kuzuluspor 70%.
Ömer City - kuzuluspor 3:0

49e minuut.
Klungelig pakt Ekşinç de bal. Kalan kopt de bal weg. Açıkkanat met een sublieme pass. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi haalt uit met een fantastische trap. Küllü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bodur krijgt zijn hoofd ertegen. Açıkkanat krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Küllü met een sublieme pass. Arınç kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalan de bal. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - kuzuluspor 4:0

56e minuut.
Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi passt de bal zonder na te denken. Bodur is nu in balbezit. Bodur schiet op doel. Küllü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - kuzuluspor 5:0

61e minuut.
Öztonga geeft een hoge lob. Azim rent richting de bal. Sumbas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sumbas krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Karay bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat verovert de bal door een tackle van achteren. Açıkkanat passt de bal zonder na te denken. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bodur is nu in balbezit. Bodur passt de bal in één keer door. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ... Küllü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - kuzuluspor 6:0

65e minuut.
Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bodur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekerlekçi is nu in balbezit. Daar is Bodur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Altınok kopt de bal weg. Açıkkanat rent richting de bal. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur schiet op doel. Küllü maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - kuzuluspor 7:0

67e minuut.
Sumbas passt de bal in één keer door. Ertelemez is nu in balbezit. Ertelemez met een sublieme pass. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - kuzuluspor 8:0

69e minuut.
Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi passt de bal zonder na te denken. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - kuzuluspor 9:0

69e minuut.
Həsənli komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Tekerlekçi met een sublieme pass. Klungelig pakt Öztonga de bal. Bodur verovert de bal door een tackle van achteren. Bodur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - kuzuluspor 10:0

77e minuut.
Karay is nu in balbezit. Bodur verovert de bal door een tackle van achteren. Bodur speelt de bal door. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ... Küllü maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - kuzuluspor 11:0

79e minuut.
Açıkkanat onderschept slim de pass. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ömer City - kuzuluspor 12:0

84e minuut.
Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç is nu in balbezit. Arınç met een sublieme pass. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Tekerlekçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Həsənli rent richting de bal. Həsənli passt de bal zonder na te denken. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Həsənli onderschept slim de pass. Tekerlekçi rent richting de bal. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ömer City 21%, kuzuluspor 79%.
Ömer City - kuzuluspor 12:0