Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kuzuluspor Ömer City
Normal Tactiek Vin Vin
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 37.2
unsatisfactory Schieten very good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Sandalcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat verovert de bal door een tackle van achteren. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat is nu in balbezit. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ... Küllü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Tekerlekçi maakt een snoekduik en kopt de bal. Ertelemez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rüzgar rent richting de bal. Bodur verovert de bal door een tackle van achteren. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Rüzgar is nu in balbezit. Tekerlekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Tekerlekçi passt de bal in één keer door. Açıkkanat is nu in balbezit. Açıkkanat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Ömer City 0:1

8e minuut.
Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi geeft een hoge lob. Açıkkanat is nu in balbezit. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Ömer City 0:2

9e minuut.
Üzüm bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzüm geeft een lange en hoge pass. Bodur is nu in balbezit. Bodur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Ömer City 0:3

12e minuut.
Klungelig pakt Taşkın de bal. Taşkın passt de bal zonder na te denken. Bodur rent richting de bal. Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Ömer City 0:4

13e minuut.
Sandalcı heeft problemen om de bal te vangen. Açıkkanat is nu in balbezit. Açıkkanat speelt de bal door. Klungelig pakt Bodur de bal. Bodur schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Ömer City 0:5

14e minuut.
Durmaz met een sublieme pass. Daar is Sumbas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandalcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur verovert de bal door een tackle van achteren. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Taşkın geeft een hoge lob. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat passt de bal met de wreef. Bodur is nu in balbezit. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Ömer City 0:6

17e minuut.
Sumbas is nu in balbezit. Sumbas passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Ertelemez de bal onder controle te krijgen. Bodur rent richting de bal. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Ömer City 0:7

21e minuut.
Arınç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Açıkkanat is nu in balbezit. Açıkkanat passt de bal met de wreef. Bodur heeft problemen om de bal te vangen. Bodur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tekerlekçi rent richting de bal. Bodur rent richting de bal. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi haalt uit met een fantastische trap. Küllü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Ömer City 0:8

32e minuut.
Bodur met een sublieme pass. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertelemez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ertelemez krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Taşkın probeert naar een medespeler te passen. Arınç speelt de bal door. Tekerlekçi probeert de bal aan de voet te houden. Bodur is nu in balbezit. Bodur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Küllü trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Azim de bal. Azim geeft de bal voor. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Erpençe rent richting de bal. Demli onderschept slim de pass. Demli geeft een lange en hoge pass. Bodur rent richting de bal. Bodur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Ömer City 0:9

42e minuut.
Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi speelt de bal door. Açıkkanat is nu in balbezit. Açıkkanat haalt uit met een fantastische trap. Küllü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Ömer City 0:10

44e minuut.
Tekerlekçi passt de bal met de wreef. Üzüm geeft een hoge lob. Öztonga is nu in balbezit. Bodur verovert de bal door een tackle van achteren. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Azim geeft de bal voor. Bodur rent richting de bal. Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi schiet op doel. Küllü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Ömer City 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuzuluspor 81%, Ömer City 19%.
kuzuluspor - Ömer City 0:11

54e minuut.
Kurul bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur onderschept slim de pass. Açıkkanat met een sublieme pass. Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Ömer City 0:12

55e minuut.
Azim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Azim geeft een hoge lob. Karay probeert de bal aan de voet te houden. Bodur is nu in balbezit. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Azim kopt de bal weg. Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi haalt uit met een fantastische trap. Öztonga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Küllü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Ömer City 0:13

59e minuut.
Tekerlekçi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Açıkkanat de bal. Bodur is nu in balbezit. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Taşkın rent richting de bal. Sandalcı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taşkın. Sandalcı wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

77e minuut.
Bodur is nu in balbezit. Rüzgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur onderschept slim de pass. Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Ömer City 0:14

81e minuut.
Arınç passt de bal met de wreef. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat met een sublieme pass. Klungelig pakt Bodur de bal. Bodur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Küllü met een harde bal richting middenveld. Azim kopt de bal weg. Tekerlekçi rent richting de bal. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Azim de bal onder controle te krijgen. Erpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpençe passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tekerlekçi de bal. Tekerlekçi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Küllü trapt de bal weg van het doel. Üzüm kopt de bal weg. Açıkkanat is nu in balbezit. Açıkkanat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Ömer City 0:15

89e minuut.
Azim rent richting de bal. Azim passt de bal met de wreef. Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi schiet op doel. Karay probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kuzuluspor - Ömer City 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuzuluspor 80%, Ömer City 20%.
kuzuluspor - Ömer City 0:16